Dentiss Logo

Çocuklara Özel Disney Temalı Diş Fırçaları

Mickey Mouse, Frozen, Star Wars ve Cars gibi miniklerin ilgiyle takip ettiği Disney karakterleri diş fırçalarını süsleyerek, çocukların ağız sağlığına destek oluyor. Oral-B Vitality diş fırçaları, miniklerin dişlerini nazikçe temizlerken diş fırçalama alışkanlığını daha da keyifli hale getiriyor.
01.09.2021       12.27.10

P&G markası Oral-B’nin çocuklar için tasarladığı Vitality diÅŸ fırçası, miniklere özel hassas modu sayesinde diÅŸleri nazikçe temizlerken yuvarlak fırça baÅŸlığı özelliÄŸiyle de diÅŸ etleri üzerinde fark yaratıyor. Mickey Mouse, Frozen, Star Wars ve Cars gibi miniklerin ilgiyle takip ettiÄŸi Disney karakterler öne çıkarken sunulan yapışkanlar sayesinde çocuklar Oral-B Vitality diÅŸ fırçalarını kiÅŸiselleÅŸtirebiliyor. Oral-B Vitality diÅŸ fırçası, çocukların diÅŸ hekimlerinin tavsiye ettiÄŸi ÅŸekilde iki dakika boyunca fırçalamasını saÄŸlayan dahili bir dakika ölçere sahip olması nedeniyle; hayat boyu sürecek iyi diÅŸ fırçalama alışkanlığı kazanmasına yardımcı oluyor. Åžarj edilebilir pile sahip ürün, sekiz gün boyunca çalışabilmesini saÄŸlıyor. Fırça, konumlanan yerlere kolayca uyum saÄŸlayan ÅŸarj standı ile sunuluyor.

Biraz Sihirle Daha Uzun Fırçalama!

Oral-B'nin, çocuklarınızın diÅŸlerini daha uzun fırçalamaları için sunduÄŸu yöntem olan Disney Magic Timer Uygulamasında en sevdikleri Disney karakterleri yer alıyor ve on çocuktan dokuzu uygulama yardımı ile diÅŸlerini daha uzun süre fırçalıyor. Oral-B Vitality ile Disney Magic Timer Uygulamasını akıllı cihazınıza indirerek karakterlerin harekete geçmesini saÄŸlayabilirsiniz. Çocuklar Magic Timer Uygulamasıyla ne kadar sık diÅŸlerini fırçalarsa o kadar fazla rozet ve ödül kazanabilirler, böylece saÄŸlıklı ağız bakımı alışkanları teÅŸvik edilir.

 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.