Dentiss Logo

VESTA’dan Dental İmplantoloji Okulu

Diş hekimliğinde mezuniyet sonrası eğitimlerin öncüsü VESTA Akademi, dental implantoloji konusunda düzenlediği kursları bir üst seviyeye taşıdı. Deneyimli eğitim kurumu, implantolojiye başlamak ve bu konuda deneyimlerini artırmak isteyenler için VESTA Dental İmplantoloji Okulu’nu hayata geçiriyor. Eğitimler için özel implant setleri ürettiren VESTA, implantoloji kurslarını markadan bağımsız hale getirerek bir ilke imza attı.
14.04.2021       14.50.25

VESTA Akademi’nin düzenlediği kurslar arasındaki en önemli başlıklardan biri hiç şüphesiz implantoloji. Akademinin 15 yılı aşan tecrübesi ile gerçekleştirdiği bütün eğitimlerde olduğu gibi implantoloji konusundaki kursları da sürekli bir gelişim çizgisi izliyor. Türkiye’de diş hekimlerini ilk kez kadavra kurslarıyla tanıştırıp buluşturan, temel ve ileri implantoloji eğitimlerini kadavra uygulamalarıyla zenginleştiren VESTA Akademi oldu.

Bilindiği gibi VESTA, Viyana Tıp Üniversitesi iş birliğiyle uzun yıllardır düzenlediği kadavra uygulamalı kurslardan ve implantoloji eğitimlerinden edindiği deneyimi sentezleyerek 2014 yılında Türkiye’nin ilk Kadavra Uygulamalı İmplantoloji Kurslarını tasarlamıştı.

Bugün itibariyle VESTA Akademi’nin sadece implantoloji konusunda bile çok geniş bir kurs yelpazesi mevcut. Bu kurslardan bazıları İngilizce bazıları ise Türkçe içeriğe sahip. İngilizce müfredatlı kurslara katılmak üzere Almanya’dan Bulgaristan’a, Suudi Arabistan’dan Vietnam’a, Bosna Hersek’ten Irak’a, Vietnam’dan Romanya’ya kadar dünyanın çok farklı ülkesinden diş hekimleri İstanbul’a geliyor.

REKLAM

İmplantolojiyi Anlamak için Kapsamlı Bir Eğitim Dizisi

VESTA Akademi, bu alandaki öncü rolünün bilinciyle, birbirini tamamlayan bir dizi eğitim tasarladı. Bu dizi ile diş hekimlerinin bilgi ihtiyaçlarını doğru kaynaklardan, güvenli kanallarla edinmelerine destek olmak hedefleniyor.

VESTA Dental İmplantoloji Okulu, hem birbirinden bağımsız olarak katılabileceğiniz hem de dilerseniz belli bir sırayla tümünü alabileceğiniz 5 farklı eğitimden oluşuyor. Toplamda 13 gün süren yüz yüze ve uygulamalı eğitimlere ilave olarak, kursiyerler yılda iki kez Online Study Club etkinliğinden yararlanabiliyor. Study Club’lar, eğitmen hocalara sorular sormak, deneyimlerinizi meslektaşlarınızla paylaşmak için harika birer fırsat.

VESTA Dental İmplantoloji Okulu kapsamındaki eğitimler şunlar:

1. İmplantoloji Temel Eğitimi (3 Gün)

2. İleri Seviye İmplantoloji Eğitimi (3 Gün)

3. Kapsamlı İmplantüstü Protez Eğitimi (3 Gün)

4. Periimlantitis Kursu (2 Gün)

5. Dental Kemik Cerrahisinde İleri Teknikler (2 Gün)

İhtiyacınız Olan Eğitime Katılma İmkanı

İmplantoloji Okulu kapsamındaki eğitimlere, kendi ihtiyacınıza uygun olarak teker teker kayıt olmak mümkün olsa da baştan sona ilerleyen bir içeriğe dahil olmak, bu alanda deneyim kazanmak için önemli bir fırsat. VESTA Dental İmplantoloji Okulu Eğitim Paketi, fiyat olarak da oldukça avantajlı. Bu yeni program hakkında detaylı bilgi almak için VESTA Akademi Eğitim Sorumlusu İlhan Köse’ye 0212 481 02 20 ve 0555 518 87 27 numaralı telefonlardan ulaşılabilir.

Haber: Elvan Genç (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.