Dentiss Logo

Dental İmplant Cerrahisinde Ustalaşmak İsteyenlere Kadavra Uygulamalı Eğitim: Masterclass of Biological Bone Augmentation

Almanya merkezli BoneFactory Academy ve mezuniyet sonrası eğitimlerin ülkemizdeki öncüsü VESTA Akademi, “Masterclass of Biological Bone Augmentation” eğitimi için işbirliği yaptı. Biyolojik Kemik Augmentasyon (BKA) yönteminin felsefesi ve Khoury Konsepti’nin ele alındığı kurs, 1-4 Ekim 2020’de İstanbul’da taze insan kadavraları üzerinde uygulamalı olarak gerçekleştirilecek.
13.08.2020       12.00.24

Khoury Konsepti’nin ve Biyolojik Kemik Ogmentasyon yönteminin detaylı olarak ele alındığı “Masterclass of Biological Bone Augmentation” isimli kursta, dental implant cerrahisinde başvurulan birçok yöntem, kadavra uygulamalı olarak öğretiliyor. Sert doku işlemlerinin yanı sıra yumuşak doku operasyonlarının da anlatıldığı kurs, bu alanda uluslararası tecrübeye sahip Dr. Şerif Küçük tarafından veriliyor.

Almanya merkezli BoneFactory Academy ve VESTA Akademi işbirliği ile düzenlenen “Masterclass of Biological Bone Augmentation” eğitimi, üç gün olarak planlandı. Eğitimin bir günü teorik, iki günü ise taze insan kadavraları üzerinde uygulamalı olarak yapılıyor. Kursta birçok başlık teorik açıklamalar ve uygulamalar ile katılımcılara sunuluyor. Anatomi bilgilerinin tazelenmesi, Biyolojik Kemik Augmentasyon (BKA) yönteminin felsefesi ve Khoury Konsepti, intraoral kemik elde etme bölgeleri ve teknikleri, Khoury Konsepti ile lateral ve vertikal kemik blok ogmentasyonu ve yumuşak doku yönetimi, ileri greftleme prosedürleri ve sinüs yükseltme (açık, kapalı ve sandviç yöntemi / Schneiderian membran perforasyon dikme yöntemi) kursta ele alınan başlıklar arasında yer alıyor.

İki Farklı Kayıt Seçeneği

“Masterclass of Biological Bone Augmentation” kursunda katılımcı hekimlere “Modül 1” ve “Modül 1+2” şeklinde iki seçenek sunuluyor. Kemik ogmentasyonu konusunda yeni çalışmaya başlayanlar ve konu hakkında bilgisi olup ustalaşmak isteyenler, kendi seviyelerine uygun şekilde kayıt olabilirler.

Modül 1: İki Günlük Masterclass of Bone Augmentation Temel Kursu (Kadavra Uygulamalı). Kemik ogmentasyonu konusunda henüz çalışmaya başlayan veya başlamak isteyen hekimler için uygun seçenek. Kurs Tarihi: 2-3 Ekim 2020.

Modül 1+2: Üç Günlük Masterclass of Bone Augmentation Temel & Vertikal Kursu (Kadavra Uygulamalı). Kemik ogmentasyonu konusunda bilgisi olan fakat kendini geliştirmek isteyen hekimler için avantajlı seçenek. Kurs Tarihi: 2-4 Ekim 2020.

Türkçe ve İngilizce Gruplar

Teorik dersler, Türkçe ve İngilizce olmak üzere ayrı günlerde verilirken, anatomi laboratuvarındaki uygulamalı dersler ise, Türkçe-İngilizce grupla aynı anda gerçekleştiriliyor.

1 Ekim 2020, Perşembe
Uluslararası Grup – Teorik Dersler (İngilizce)

2 Ekim 2020, Cuma
Türkiye Grubu – Teorik Dersler (Türkçe)

3-4 Ekim 2020, Cumartesi – Pazar
Kadavra Uygulamalı Dersler (Türkçe – İngilizce Grubu Birlikte)


Reklam
Reklam


Fildena.net
16.08.2020 23.05.22

Kurs ücreti

Fildena.net
16.08.2020 23.03.45

Kurs ücreti Nisa’n öğrenebilirmiyim

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.