Dentiss Logo

Türkiye’de İlk Isıl İşlem Teknolojisi ile Üretilen Döner Kanal Eğesi

EndoArt eğeleri, İnci Dental’in tesislerinde yapılan ileri ısıl işlem teknolojisi sayesinde oldukça esnek bir özellik göstererek eğri kanallarda alet kırılma ihtimalini azaltıyor.
23.03.2021       17.23.59

EndoArt Nikel Titanyum Endodontik Döner Eğe sistemleri Türkiye’de titanyum tellerden üretilen resiprokasyon ve rotasyonel hareketler ile çalışan yerli eğe sistemidir.

İnci Dental’in tesislerinde yapılan ileri ısıl işlem teknolojisi sayesinde EndoArt eğeleri oldukça esnek bir özellik göstererek eğri kanallarda alet kırılma ihtimalini azaltmaktadır. Altın ve mavi renklerde olmak üzere esnek ve daha esnek ürün seçenekleri sayesinde hekimler vakaya uygun olan EndoArt eğe sistemini seçebilmektedir.

Hızlı kanal preparasyonuna imkan sağlayan farklı kanal anatomisindeki dişlere 04 ve 06 açılı, 10 ve 50 numara arası kalınlığa sahip, reciprocal, rotasyon, path file, retreatment ve pedodontik eğe çeşitleri olmak üzere endodonti alanında en geniş yelpazede seçenekler sunmaktadır. Apeks bulucu özelliği olan endodontik motor ile uyumlu bir çalışma imkanı sunacak şekilde tasarlanan ve sap kısmında renk kodlarının yanı sıra lazer ile yazılmış kalınlık ve taper bilgileri mevcuttur. Bu sayede kullanıcılar tarafından karışıklık olmadan vakaya uygun eğe sistemi seçebilmekte ve kutuları otoklava dayanıklıdır.

İnci Dental: www.incidental.com.tr

 


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.