Dentiss Logo

Neodent İmplant'ın Lansmanı Eylül’de

Tüm implant vakalarına çeşitli çözümler sunmak için tasarlanmış geniş ürün yelpazesi bulunan Neodent İmplant Sistemleri, Türkiye lansmanını 12 Eylül’de The Plaza Otel İstanbul'da yapacak.
03.09.2015       17.24.27
Neodent İmplant Sistemleri’nin lansman toplantısı, Prof. Dr. Bahadır Giray, Prof. Dr. Aslan Gökbuget, Prof. Dr. Selim Pamuk, Prof. Dr. Kemal Ünsal, Dr. Haşmet Gökdeniz ve Dr. Arantza Rodriguez'in katılımlarıyla 12 Eylül 2015, Cumartesi günü İstanbul Plaza Otel’de gerçekleştirilecek.

Bilimsel Programda Ünlü İsimler

12 Eylül Cumartesi günü 10.00 – 17.00 arasında yapılacak olan programda Dr. Arantza Rodriguez, Neodent System sunumunu yapacak.

Petra Rumpf’ın Neodent Straumann ilişkisini anlatacağı toplantıda Dr. Haşmet Gökdeniz, “Başarılı İmplant Tedavisi için Yüzey Önemi” başlıklı konuşmasını gerçekleştirecek.

Toplantının öğleden önceki kısmında “Vaka Değerlendirmesinde İki Bakış; Protez ve Cerrahi Yönden Farklı Açılar” başlığı ile Prof. Dr. Kemal Ünsal ve Prof. Dr. Bahadır Giray konuşacaklar.

“Neodent ile Tek Aşamada Hibrit Protez Uygulamaları” sunumunu ise Prof. Dr. Aslan Gökbuget ve Prof. Dr. Selim Pamuk gerçekleştirecekler.


Katılım Ücretsiz

Kapanış öncesinde katılımcıların sorularının da cevaplanacağı lansman toplantısına katılım ücretsiz olacak.

Kontenjanın sınırlı olduğu toplantı için 0212 274 06 08 numaralı telefondan kayıt yaptırılması gerekmektedir.

 



Plaza Hotel















YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.