Dentiss Logo

APEC 2021, Endodontistleri Lübnan’da Buluşturacak

Asya Pasifik Endodonti Konfederasyonu’nun (APEC) 21’inci Bilimsel Kongresi, Lübnan Endodontoloji Derneği’nin ev sahipliğinde 9 Eylül'de Beyrut'ta başlıyor.
05.08.2021       15.47.31

İki yılda bir gerçekleştirilen Asya Pasifik Endodonti Konfederasyonu’nun (APEC) kongreleri Endodonti’nin farklı yönlerini ele almaya, eğilimleri takip etmeye fırsat veriyor. Endodonti uygulamaları hakkında heyecan verici yeniliklerin paylaşıldığı, önde gelen konuşmacıların sunumlar yaptığı APEC kongrelerinde, bilimsel araştırmalar, teknolojik yenilikler, klinik konular ve eğitici içerikler bulmak mümkün. Ayrıca tartışmalı konularda multidisipliner oturumlar da etkinliğin dikkat çeken bölümleri arasında yer alıyor.

9-11 Eylül 2021 tarihlerinde Beyrut’ta gerçekleşecek kongrede, bilimsel programın yanı sıra renkli bir sosyal program da katılımcıları bekliyor. Lübnan’ın arkeolojik alanları ve doğal güzelliklerini görme imkanı veren turlarda Lübnan mutfağı da keşfedilmeyi bekliyor. Kongre ve sosyal program hakkında detaylar buradan görülebilir.

 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.