Dentiss Logo

Knightsbridge Academy Dubai Ofisi’nin 2. Sempozyumu 10 Eylül’de

Knightsbridge Academy Dubai Ofisi, ilk sempozyumunu Temmuz ayında çevrimiçi olarak düzenledi. Beğeni toplayan etkinlik, uluslararası başarılara sahip konuşmacıları ağırladı. Yeni sempozyum ise 10 Eylül’de gerçekleştirilecek. Ücretsiz bilimsel toplantı ve eğitimleri kaçırmamak için Knightsbridge Academy’i takip etmekte yarar var.
17.08.2021       15.03.29

Diş hekimliği ve tıp eğitimlerinde Türkiye’nin lider kuruluşu VESTA Akademi, uluslararası eğitimlerde kardeş kuruluşu Londra merkezli Knightsbridge Academy ile dünya çapında organizasyonlara imza atıyor. İlk etapta Londra, İstanbul, Bakü ve Dubai’ye yoğunlaşan Knightsbridge Academy, ilk sempozyumu ile diş hekimlerinden tam not aldı.

Knightsbridge Academy Dubai 1. Uluslararası Çevrimiçi Sempozyumu, 16 Temmuz’da değerli konuşmacıları Zoom üzerinden diş hekimleriyle buluşturdu. Ücretsiz katılım sağlanabilen etkinlikte, kişi sınırı olduğundan kayıt zorunluluğu vardı. Önceden kayıt yaptırmayan hekimler, etkinliği Facebook veya Youtube'dan da izleyebildiler. Sempozyum kapsamında İngiltere, Türkiye, Romanya ve Yunanistan’dan konuşmacılar güncel ve merak edilen başlıkları ele aldı.

REKLAM

Kaydınızı Ücretsiz Oluşturabilirsiniz!

Knightsbridge Academy Dubai Ofisi’nin eğitim ve sempozyumları, diş hekimlerinin ihtiyaç duyduğu konularda ve alanında en saygın konuşmacılar ile devam edecek. 10 Eylül 2021’de College Of Medicine & Dentistry işbirliği ile yeni bir etkinlik daha diş hekimlerini bekliyor. Eğitimler, Dubai’de tatil olan Cuma günlerinde yapılıyor.

www.kbac.uk internet sitesi ve akademinin sosyal medya hesaplarını takip ederek yeni etkinliklerden haberdar olmak mümkün. Etkinliklerden sonra e-sertifika almak için resmi Knightsbridge Academy web sitesine kayıt olmak gerektiğini belirtmekte de yarar var. Ücretsiz kaydınızı buradan gerçekleştirebilir, yeni etkinliklerden haberdar olmak için @knightsbridge_academy instagram hesabını takip edebilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.