Dentiss Logo

Lizbon’da Kök Kanalları Navigasyonu

Lizbon'da Portekiz Endodonti Derneği’nin organizasyonuyla gerçekleşecek Endodonti Kongresi, 12 - 14 Eylül tarihlerinde Lizbon Kongre Merkezi’nde yapılacak. Kongrenin ana teması “Kök Kanallarında Rehberli Sistem".
12.07.2013       10.47.10
Lizbon’un sunacağı heyecan verici bir sosyal program ile birlikte ilgi çekici ve zengin bilimsel programıyla bütün dünyadan diş hekimlerine ev sahipliği yapacak.

Kök Kanallarında Rehberli Sistem

Kongrenin ana temasını “Kök Kanallarında Rehberli Sistem” oluşturuyor. Kongreye ESE sertifikalı üyeler, endodontistler, diş hekimleri, öğrenciler, akademisyenler ve dental sektörden temelli olmak üzere dünyanın her yerinden katılım bekleniyor.

Bu yıl 16’ıncısı organize edilecek kongrenin öncesinde katılımcılar için ön kurslar düzenlenecek. Poster sunumlarının da yer alacağı kongrede pulpa rejenerasyonu, vital pulpa terapisi ve rejeneratif endodonti, yeniden tedavide limit nedir, kök doldurma materyalleri için bonding yöntemleri, tedavi sonrası hastalıklar ve yeniden tedavi, kök kanallarının 3 boyutlu dolgusu, anomaliler gibi konu başlıkları ele alınacak.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.