Dentiss Logo

Fixodent Artık Türkiye’de!

Amerika’nın 1 numaralı protez yapıştırıcısı Fixodent Türkiye pazarına giriş yaptı.
09.03.2021       11.29.05

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklı P&G markası Fixodent, artık Türkiye’de! Diş protez bakımında tüketicilerin en çok istediği dört faydayı bir arada toplayan Fixodent, 10 kata kadar güçlü tutuş, diş eti bakımı, antibakteriyel koruma ve gıda bariyeri özelliği ile tüketicilere eşsiz bir deneyim sunuyor. Fixodent’i kullandığınız sürece yemek, içmek, gülmek ve güven ile konuşmak çok rahat.

REKLAM

Fixodent formülündeki özel diş eti koruması ile diş eti tahrişine neden olan protezin hareketini ve sürtünmesini azaltarak tüketicilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Süper ince aplikatörü ile yemek artıklarına karşı oluşturduğu üstün bariyer ile tam koruma sağlıyor.

Fixodent, antibakteriyel etkisi ile protez kullanımında ağız kokusuna sebep olan bakteri oluşumunu azaltmaya yardımcı oluyor ve ayrıca Fixodent’in nane aroması ve aroma içermeyen seçenekleri de bulunuyor.

Fixodent: pg.com.tr


Reklam
Reklam


Elif Yazıcı
21.05.2021 14.19.38

Merhaba Mustafa Bey, Vestiyer Yayın Grubu'na mesaj ile ulaştınız. Firmamız dental sektördeki firmaların ürün tanıtım yazılarına dergilerinde yer vermekte olup ürün satışı yapmamaktadır. İstediğiniz ürün için ürünün satıcısına ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Mustafa
19.05.2021 02.46.02

Bugüne kadar kullandığım protez yapistiricilarindan memnun kalmadım eğer bana deneme ürünü gönderebilirseniz çok sevinirim

Ramazan
15.04.2021 08.51.52

Protez yapıştırıcı Antalya Kepez'de eczanede neden satılmıyor? Denemek isterim.

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.