Dentiss Logo

Doğru Dental Profesyonel Ekibiyle Hizmetlerine Devam Ediyor

Global İmplant’ın Türkiye distribütörü olan Doğru Dental, nanoaktif yüzeyi sayesinde kemiğe daha hızlı kaynayan implantları ile öne çıkıyor. Aynı zamanda diş ünitlerinden beyazlatma cihazlarına, RVG’lerden portatif röntgenlere uzanan geniş ürün gamı ile dental sektörde hizmetlerine devam ediyor. Doğru Dental’in sahibi Serkan Doğru, şirketin çalışmalarını anlatırken bayileri, profesyonel hizmetleri ile ilgili de bilgiler verdi.
28.09.2020       16.08.22
Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?
 
1983 yılında Münih’te doğdum ve 12 senedir dental sektörün içindeyim. Doğru Dental’in firma sahibiyim ve Global İmplant’ın da Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayım.
 
Doğru Dental olarak ürün gamınızda neler var?
 
Doğru Dental ailesi olarak ünit, otoklav, beyazlatma cihazı, RVG cihazı, portatif röntgen cihazları ile dental sektöre hizmet vermeye başladık. 2012 yılında Türkiye distribütörlüğünü yaptığımız Global İmplant markasını ve Global greft, Global membran ile Global sponge ürünlerimizi de hekimlerimize sunmaya başladık.
 
Global implantımız, sahip olduğu nanoaktif yüzey sayesine kemiğe daha hızlı kaynamaktadır. Ayrıca immediate yüklemeye ve her iki kemiğe de uyumludur. Platform switch özelliği mevcuttur. Bu da kompleks yüzey dizanynı ile yüzey alanında artış sağlar. Yüksek primer stabilite, erken yükleme, çekim sonrası implantasyon gibi farklı endikasyon seçenekleri ile implantımız tercih edilmektedir.
 
Global greft, havyan kaynaklı olup kemik eksiğinde 2012 yılından beri kullanıcı hekimlerimizin hasta takiplerinde olumlu sonuçlar almıştır. Global greft, %65 kollajen %35 kortikalden oluşmuştur. Yüzde 65 kollajen ve %35 pericardium’dan oluşan Global membranımız ise 2012 yılından beri hekimlerimizin sıklıkla tercih ettiği ürünlerimizdendir.
 
Satış ve hizmet ağınız hakkında bilgi verir misiniz?
 
Global İmplant ailesi olarak İstanbul’un her yerine ulaşabilecek servis elemanlarımız mevcuttur. Silivri, Tekirdağ, İzmit Kocaeli dahil servis verdiğimiz hekimlerimiz bulunmaktadır. Türkiye genelinde bayiler oluşturmaktayız. İzmir, Ankara, Erzurum bayilerimiz mevcuttur. Hekimlerimizin desteği ile kısa zamanda daha çok bölgeye ulaşacağımıza inanıyoruz.
 
Dental implant alanında yerli ve yabancı pek çok markanın ürünleri yer alıyor. Diş hekimlerinin sizi tercih etmesinde etkili olan faktörler nelerdir?
 
Son 5-6 yıl içerisinde yaklaşık 10-15 yerli implant üreticisi piyasaya dahil olmuştur. Tabi ki çoğu hekim hastalarının ekonomik durumuna göre veya son dönemde artan kur fiyatlarına göre hareket ettiği için bu kadar yerli firmanın piyasada olması gayet normal. Hekimler genelde hastalarına, düşük, orta ve yüksek olmak üzere 3 farklı kalite-fiyat seçeneği sunmaktalar. Biz de pazardaki yerimizi en iyi şekilde alıp kalite-fiyat performansıyla öne çıkan ürünlerimizle hizmet vermek için çalışıyoruz.
 
Diş hekimlerine duyurmak istediğiniz kampanyalarınız var mı?
 
Doğru Dental olarak 50’lik veya 100’lük paket implant alımlarında, fizyo hediyemiz ile hizmet vermeye başlamış durumdayız.
 
Ertelenen tedavilerin yeniden başlaması dental implantlara gösterilen ilgiyi nasıl etkiledi? Pandemi öncesi dönemle karşılaştırırsanız neler söylemek istersiniz?
 
Ertelenen tedavilerin yeniden başlaması, elbette yoğunluğu artırdı ancak profesyonel ekibimizle hekimlerimize en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Pandemi sürecinde, dental implanta karşı hastaların negatif düşünceleri olmuş olabilir. Bununla ilgili hasta bilgilendirme formu düzenleyerek hastalarımızı en iyi şekilde bilgilendiriyoruz.
 
Yılın kalanı ve önümüzdeki dönem için hedefleriniz nelerdir?
 
Pandemi sürecini en iyi şekilde geçirmeye çalıştık ve Türkiye genelindeki hekimlerimize ulaşma ve bayilik olarak Global İmplant’ı temsil etme açısından önemli yollar katettik. Bundan sonrası için sürece bağlı olarak, Türkiye genelinde eğitimlerle ve kampanyalarla daha güçlü olarak hizmet etmeyi hedefliyoruz.
 
Röportaj: Elvan GENÇ (VYG)
  

Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.