Dentiss Logo

"Diş Buğdayı"na Davetlisiniz

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü’nde çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.
20.11.2015       17.55.15
Türkiye’nin ilk vakıf üniversitesi diş hekimliği fakültesi olan Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü’nde bir ilke daha imza atarak çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Bir bebeğin ilk dişinin çıkışını müjdeleyen “Diş Buğdayı” organizasyonunu diş hekimleri ve aileleri için gerçekleştirecek olan Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ekibi, “1. Geleneksel Diş Buğdayı Buluşması” ile hem bu geleneğe vurgu yapmayı hem de Dünya Diş Hekimleri gününde destek vermek isteyen tüm diş hekimlerini bir araya getirmeyi hedefliyor.

22 Kasım’ı içine alan Ağız Diş Sağlığı Haftası’nda düzenlenecek olan “Diş Buğdayı Buluşması”, İstek Göztepe Restaurant’ta yapılacak olan kahvaltı ve diş buğdayı şeklinde gerçekleştirilecek.

Fakülte ekibi, bu organizasyon ile hem gelenek ve görenekleri yaşatmayı hem de diş hekimlerinin aileleri ile Pazar gününe güzel bir başlangıç yapmalarını hedefliyor.

Kayıt için:
[email protected]
0216 363 59 57





 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.