Dentiss Logo

DGSHAPE’ten Yeni Nesil DWX- 42W Sulu Kazıma Makinası

25.06.2020       17.35.12
Roland DG Corporation iştiraki olan ve 3D kazıma makinaları, 3D yazıcıları ve gravür makinaları da dahil olmak üzere dijital üretim araçlarının tedarikçisi DGSHAPE Corporation, popüler DWX-4W sulu kazıma makinasının varisi DWX-42W’nun piyasa­ya sürüldüğünü duyurdu.
 
DGSHAPE Başkanı Hisashi Bito’ya göre, “DWX-42W, dental restorasyon teknolojimizin büyüyen portföyüne ya­pılan son eklemeyi temsil ediyor. DWX- 42W, dental alandaki profesyonellere yardım etme, hastalar için tedavi sü­resini kısaltma ve karlılıklarını artır­ma konusundaki kararlılığını doğrulu­yor.” DWX-42W, en yeni cam seramik ve kompozit resinlerden son derece estetik restorasyonlar üretebilir. DWX sulu platformda, yeni ka­zıma uçları, artırılmış Otomatik Uç Değiştirici (ATC) kapasitesi, ethernet bağlantısı ve yeni DGSHAPE mühendislik spindle (pa­tent bekleyen) dahil olmak üzere bir dizi iyileştirme yapılmıştır.
 
En önemli yükseltmeler arasında, mevcut basınçlı hava kay­nağıyla çalışmak için daha uyumlu olma özelliği, yüzde 50’ye varan daha hızlı kazıma süreleri ve artırılmış stabilite ve has­sasiyet için güçlendirilmiş çerçeve tasarımı bulunur.
 

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.