Dentiss Logo

BEGO’DAN ALMANYA’DA FREZE VE LAZER KURSU

Bego, 4-7 Temmuz 2011 tarihleri arasında Almanya Academia Dental ‘de ileri düzeyde freze tekniklerini içeren ‘İskelet - Protez ve Lazer Teknikleri’ kursu düzenledi. Modelleme yöntemlerinde yeni teknikler ve döküm aşamasında hassas noktalar üzerinde durulan kursta tüm katılımcılar, firma tarafından sunulan ürünler aracılığıyla kendi modellerini geliştirme ve bu modeller üzerinde çalışma imkanı buldu.
12.09.2011       17.12.46

Bego, 4-7 Temmuz 2011 tarihleri arasında Almanya Academia Dental ‘de ileri düzeyde freze tekniklerini içeren ‘İskelet - Protez ve Lazer Teknikleri’ kursu düzenledi. Modelleme yöntemlerinde yeni teknikler ve döküm aşamasında hassas noktalar üzerinde durulan kursta tüm katılımcılar, firma tarafından sunulan ürünler aracılığıyla kendi modellerini geliştirme ve bu modeller üzerinde çalışma imkanı buldu.   Kursiyerlere revetmana ve alçıya alınan modellerin hassasiyetleri üzerinde  ipuçları ve geniş kapsamlı bilgiler ışığında yeni teknikler sunuldu. Bunun yanı sıra döküm esnasında yaşanan sorunların giderilmesi ve cilanın model üzerindeki yapısal dengesinin oluşturulması anlatıldı. Katılımcılara, lazer kaynak cihazları ile metallere kolayca lehim yapılabilmesi öğretildi. Ayrıca Bego firması tarafından, kursiyerlere EOS sistemleri üzerinde Cad/Cam uygulamaları da gösterildi.  

Bego’nun kardeş firması Bego Implant firması tarafından da implant teknikleri, planlamalar ve cerrahi operasyonlarda doku uyumları ile implant ürünleri hakkında eğitim verildi. Kursun son günü ise katılımcılara master teknisyenler nezdinde tören düzenlenerek sertifikaları teslim edildi.


 


 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.