Dentiss Logo

Ankara Diş Süper Ligde

Ankara ili içerisinde kurumlar arası masa tenisi liginde geçen sene grubunda lider olarak 2.ligden 1. lige çıkan Ankara Dişhekimleri Odası masa tenisi takımı, bu sene de 1.ligin bitmesine 5 hafta kala kurumlar arası süper lige çıkmayı garantilemiştir.
28.04.2014       17.43.39
2012 yılında “Ankara Diş” ismi ile kurularak masa tenisi federasyonu gözetiminde Ankara ili içerisinde kurumlar arası masa tenisi liginde 2. ligden 1. lige çıkan takım, 2014 sezonunda da 1. ligin bitmesine 5 hafta kala kurumlar arası süper lige çıkmayı garantilemiştir.

Takım, halen antrenör oyuncu inşaat mühendisi Adnan YÜKSEL, diş hekimleri Mustafa Cihat SOPACI, Ömer BÜYÜKSAĞIN, Süha ALPAY ve Mustafa Kemal TAŞ kadrosu ile maçlarına devam etmektedir.

Yoğun iş tempoları içerisinde kendilerine ait bir salonu olmayan “Ankara Diş” takımı, her Perşembe günü maçlarına devam ederek süper lige çıkmayı başarmıştır. Ayrıca masa tenisi federasyonunun bu sene düzenlediği Atatürk Kupası birinciliği, Açık Turnuva ikinciliği kupalarını da kazanarak Ankara Dişhekimleri Odası’na kazandırmışlardır.






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.