Dentiss Logo

Vakalarını Makale Olarak Paylaşan Diş Hekimlerine E-Dergi Aboneliği Hediye

Vestiyer Yayın Grubu (VYG), klinisyenleri vakalarını paylaşmaya teşvik eden bir hediye sunuyor. VYG’nin dergilerine makale gönderen hekimler, çalışmaları yayına kabul edildiğinde, ücretsiz olarak 5 farklı e-dergi’den yararlanabilecek. Böylece her yeni makale, diş hekimliği ve diş hekimleri için armağana dönüşecek.
12.11.2020       14.32.51

Ülkemizde her yıl 22 Kasım tarihinde kutlanan Diş Hekimliği Günü ve bu tarihi kapsayan ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’ diş hekimliğinin öneminin vurgulandığı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Genel sağlık üzerinde önemli etkileri bulunan ağız ve diş sağlığı, yeni teknoloji ve tedavilerle her geçen gün gelişiyor. Bu değişimi izlemek mesleki gelişim için vazgeçilmez önemde. Otuz yılı aşkın süredir diş hekimlerine özel dergiler sunan Vestiyer Yayın Grubu (VYG), güncel haberler, röportajlar ve en önemlisi makaleler ile diş hekimliği bilimine ve dental sektöre katkıda bulunuyor. VYG’nin 22 Kasım Diş Hekimliği Günü vesilesiyle bir hediyesi var.

Diş Hekimliği Bilimi Makalelerinizle Büyüyor

Vakalarını meslektaşlarıyla paylaşmak isteyen klinisyenler ile çalışmaları için geniş bir makale havuzuna ulaşmak isteyen akademisyenleri sevindirecek hediye, yıllık e-dergi aboneliği. E-dergi aboneliğinden yararlanmak için hazırladığınız makalenin, VYG’nin Dişhekimliği Dergisi, Dental Tribune Gazetesi, Roots Türkiye Dergisi, Cosmetic Dentistry Dergisi veya Implants Türkiye Dergisi editör hocaları tarafından yayın için uygun bulunması gerekiyor.

Makalesi yayına kabul edilen diş hekimleri yıl boyunca tüm dergilerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Abonelik süresi boyunca 10 yıllık dergi arşivindeki tüm dergilere ulaşmak mümkün. Makale göndermek isteyen hekimler, yıl boyunca çalışmalarını yayın grubuna ulaştırabilir, yayına kabul edildiğinde hediyelerini kullanabilirler. Vakalarınızı makaleye dönüştürmeden önce lütfen yazım kurallarını istemeyi unutmayın. Detaylı bilgi için 0212 481 02 20 numaralı telefondan veya [email protected] e-mail adresinden Vestiyer Yayın Grubu Yazı İşleri’ne ulaşabilirsiniz.

Haber: Elvan Genç (VYG)


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.