Dentiss Logo

Yatırım Turuna Çıkan CranioCatch, Kısa Sürede Hedefini Aştı

“Diş Hekimliğinde Yapay Zeka Çözümü” CranioCatch, paya dayalı kitlesel fonlama sistemi ile hisselerinin yüzde 9,6’lık kısmını yatırımcılara açtı. Şirket, 13 Aralık’ta başlayıp maksimum 2 ay süresi olan yatırım turunda, ilk 12 saatte hedefini aşmayı başardı.
14.12.2021       17.46.29

Dental radyografilerin yapay zeka ile otomatik olarak analiz edilmesi ve raporlamasını sağlayan klinik karar destek sistemi yazılımı geliştiren CranioCatch girişimi, gelişimini hızlandırmak ve girişimi güçlendirmek amacıyla paya dayalı kitlesel fonlama sistemi ile hisselerinin yüzde 9,6’lık kısmını kitlelere açtı.

CranioCatch, fonbulucu Paya Dayalı Kitle Fonlama Platformu’nda yatırım turuna katıldı. Yatırım platformu ‘fonbulucu’, Türkiye’de SPK onaylı ilk paya dayalı kitle fonlama sistemi. Yatırım yapmak isteyen herkese kendi bütçesine uygun olacak şekilde yatırım yapma fırsatı sunan ve girişimcilik ekosistemine yeni bir boyut kazandıran bu sistem ile yatırım turu 13 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 10.00’da başladı. Maksimum 2 ay süreyle devam etmesi planlanan kampanyanın, istenilen fon miktarına ulaşıldığı an son bulacağı ilan edilmişti, şirket hedefini 12 saat gibi kısa bir sürede aşmayı başardı. Yatırım turunda, 19’u nitelikli olmak üzere 1024 yatırımcıdan yüzde 145,3 oranında ön yatırım talebi toplandı.

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.