Dentiss Logo

Türkiye’nin Yeni Yerlisi Macross Implant

Sürekli ve yenilikçi AR-GE çalışmalarıyla üretimlerine devam eden Erfadent, 2020 yılında hayata geçirdikleri Macross Dental İmplant Sistemleri ile dental sektöre hizmet vermeye devam ediyor.
27.05.2021       12.13.24

Türkiye dental implant sektöründe yerli üretim olarak yeni giriş yapan Macross sistem, 11olik konik bağlantı ile tüm prostetik çözümlerde implant ve abutment arasındaki yük dağılımını optimize eder.

Macross Hydro-SLA yüzey elde edilirken kumlama ve pürüzlendirme işlemi ardından kimyasal aşındırma ve temizleme işlemi ile dekontamine edilir ve en son soğuk Argon Plazma ile yüzey aktif hidrofilik bir yüzey halini alır. Yüzey hidrofilik özelliği sayesinde doku içerisine yerleştirildiği anda kanı üzerindeki mikroporlara çeker ve osseointegrasyonun başlangıcında artmış kan pıhtısı stabiliziasyonu sağlar. Macross Hydro-SLA yüzey hızlı iyon tutulması ile apatit tabakasının oluşumunu hızlandırır, bu tabakanın oluşumu yeni kemik oluşumunu indüklemek için anahtar faktörüdür.

Macross Implant, apex kısmında kademeli bulunan 2 paralel mikro akıllı kesi ve gövdeye uzanan 2 paralel makro akıllı kesiler ile stresi minimum düzeyde tutarak optimum tutunma becerisi sağlar.

Macross Implant: www.macrosimplant.com

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.