Dentiss Logo

Netter Diş Hekimleri için Baş ve Boyun Anatomisi

Diş hekimliği eğitimi için tavsiye edilen kitaplar arasında yer alan ‘Netter Diş Hekimleri için Baş ve Boyun Anatomisi’ isimli eser, Frank H. Netter koleksiyonundan yüzlerce HD kalitedeki resimle mükemmel bir atlas niteliğinde.
13.10.2021       14.21.14

Diş hekimliği eğitiminde başarılı olmak için tüm otorite ve akademisyenlerce ilk sırada tavsiye edilen ‘Netter Diş Hekimleri için Baş ve Boyun Anatomisi’ isimli kitap, müfredat programlarıyla uygun konu ve atlas içeriğini bir arada sunuyor. Dr. Mehmet Yıldırım ve Dr. Hüseyin A. Balcıoğlu’nun çeviri editörlüğünü üstlendiği kitap, 716 sayfalık bir içeriğe sahip.

Özellikle diş hekimliği öğrencileri, akademisyenleri ve mesleklerini icra eden tüm diş hekimleri için yazılmış olan bu eşsiz baş-boyun anatomisi kitabı, aynı zamanda, Frank H. Netter koleksiyonundan her biri klinik diş hekimliği pratiğine anatomik olarak anahtar olma özelliğindeki yüzlerce HD kalitedeki resimle, mükemmel bir atlas niteliğindedir.

REKLAM

Eserin üçüncü baskısı, dental implantlar, CBCT ve mandibula osteolojisi üzerine genişletilmiş güncel içeriği, Dr. Carlos Machado’nun yeni muhteşem temporomandibuler eklem, artiküler disk patolojisi, fossa infratemporalis, fossa pterygopalatina ve a. maxillaris illüstrasyonları ile bilginin özüne en kestirme ulaşımı sağlayan, minimum alanda maksimum bilgiyi en doyurucu biçimde sunan tablolar ile yenilendi.

Okurlar, kitapta temel anatomik bilgilere ilaveten, diş hekimliği klinik anatomisini de bulacak. Maksiller sinüs lifting, Caldwell-Luc operasyonu, maksiller dişlerin köklerinin maksiller sinüse penetre olmuş uçları ile dişsiz hastalarda kemik kaybı ve tedavi planlamasına etkisi ele alınan konulardan bazıları…


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.