Dentiss Logo

ITI Türkiye & Azerbaycan Bölümü Bilimsel Toplantısı Antalya’da

ITI, diş hekimlerini 10-12 Aralık 2021 tarihleri arasında Antalya’da buluşturacak. Dental implantoloji alanında tüm yeniliklerin paylaşılacağı ITI Türkiye & Azerbaycan Bölümü Bilimsel Toplantısı’nın teması, “İmplantolojide Doğallık Arayışı”.
02.12.2021       13.44.58

İsviçre merkezli global bir topluluk olan ve 18 binin üzerinde üyesi bulunan ITI (International Team for Implantology), diş hekimliğinin en popüler tedavi seçeneklerinden biri olan implantoloji konusunda tüm dünyadaki uzman diş hekimleri ve eğitmenlerini bir araya getiriyor.

ITI, implantoloji ile ilgilenen üye diş hekimleri ve diş teknisyenlerinin kendilerini sürekli geliştirebilmesi için oldukça aktif bir ortam sağlamakta, kanıta dayalı bilimsel bilgi ışığında, üyelerinin sahip olduğu bilgileri farklı iletişim kanalları ile sürekli güncel tutmasına yardımcı olmaktadır. Bu amaçla ITI Akademi, ITI Çalışma Kulüpleri, ITI Bursiyerlik gibi farklı ortam ve kaynakları sunan ITI bünyesinde, ayrıca, her yıl alanında uzman, dünyaca tanınmış klinisyenler tarafından, implantolojinin farklı ve güncel konularına ilişkin bir kitap kaleme alınmaktadır.

REKLAM

Topluluğun en önemli yapılanması ise, diğer pek çok eğitim platformuna da örnek olan çalışma kulüpleridir. Belirli bir bölgede en az 10 üyenin bir araya gelerek talepte bulunması sonucu, çalışma kulüpleri ITI onayı ile kurulabilmektedir. Bu sayede, ITI üyeleri samimi bir ortamda bilgi alışverişinde bulunabilmekte ve kulüplerine yerli/yabancı konuşmacıları davet ederek bilimsel bilgiye ulaşabilmektedir. Bunun yanında, farklı ITI çalışma kulübü toplantılarına da misafir üye olarak katılarak ilgi çekici, farklı konu ve konuşmacıları dinleme fırsatı mevcuttur.

ITI Türkiye & Azerbaycan Bölümü, üyeleri için, her yıl zengin bilimsel içeriğe sahip bir toplantı organize etmektedir. Böylelikle, üyeler bir araya gelerek üst düzey mesleki ve sosyal paylaşımlarda bulunabilmektedir. Bu yılki ITI Türkiye & Azerbaycan Bölümü Bilimsel Toplantı ve Genel Kurulu, 10-12 Aralık 2021 tarihleri arasında, Antalya’da, Gloria Golf Resort Belek’te düzenlenecek. “İmplantolojide Doğallık Arayışı” temasıyla gerçekleşecek bu yılki toplantıda, Prof. Dr. Nikos Mattheos, Prof. Dr. Adrian Kasaj, Prof. Dr. André Correia ve Dr. Diego Lops sahne alacak.

Geçtiğimiz yılki toplantı, pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirilmişti. Ekip, bu yılki toplantıda, tüm üyeler ile yüz yüze özlem gidermeyi heyecanla bekliyor.

Bilgi için 00 (90) 538 338 56 60 numaralı telefon veya [email protected] mail adresinden Suzan Gavas'a ulaşabilirsiniz.


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.