Dentiss Logo

İnci'den Özel Kaplamalı Cerrahi Set

Titanyum üzerine özel olarak nitrür kaplaması yapılan frezleri en az 150 defa kullanabileceğiniz en uzun ömürlü frezlerdir. Özel tasarım geometrik şekilleri ile frezleme sırasında çıkan ölü kemik dokularının maksimum dışarı atılımını sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir.
26.07.2013       10.08.55
Standartlaştırılmış stoperlarımızla  6, 8.5, 10 ve 12 mm uzunluğundaki implantlarımız için gerekli olan delme işlemini gerçekleştirirken yapmanız gereken sadece uygun olan stoperimizi seçmeniz olacaktır. Başka bir sete gerek duymaksızın dört adet stoperimiz gerekli olan tüm ihtiyacınızı karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tek parçaya indirgenmiş işaretleme ve boyun açma frezimiz sayesinde frezleme işlemine başlamadan önce cortical bölgede karar verdiğiniz implant çapına göre boyun açarak, cortikal bölgede ısınma sonucu oluşan doku kaybını minimuma indirgeyebilir; böylece hastalarınızın daha az ağrılı bir tedavi sürecinden geçmelerine yardımcı olurken, osseentegrasyon oluşumunu hızlandırabilirsiniz. İnci Dental, Tel: 0216 632 63 45


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.