Dentiss Logo

2022 Yılı 2. Dönem Diş Hekimi Atamaları Belli Oldu

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın 2022 Yılı 2. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası sonuçları açıklandı. Kuraya göre 329 diş hekiminin ve 55 uzman diş hekiminin görev yerleri belli oldu.
16.06.2022       17.00.55

T. C. Sağlık Bakanlığı’na ve bağlı kuruluşlar için uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılan atama-yerleştirme işlemleri, noter tarafından bilgisayar ortamında kurayla gerçekleştiriliyor. 2022 Yılı 2. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası için başvurular 30 Mayıs’a kadar toplanmıştı.

Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu’nun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden atama kura çekimi 16 Haziran Perşembe günü tamamlandı ve sonuçları açıklandı.

İkinci oturum sonuçlarına göre, 329 diş hekiminin ve 55 uzman diş hekiminin görev yerleri belli oldu. Netleşen isimler ve görev yerleri bu listeden görülebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.