Dentiss Logo

Froumann Med Hava Temizleyici

SARS Cov-2 virüsü ile test edilerek %99 oranında temizlediği kanıtlanan Froumann Hava Temizleme Cihazları aynı zamanda Avrupa Alerji Araştırma Enstitüsü ECARF’tan sertifikalıdır. Froumann Med serisi hava temizleme cihazları 300 m³/h, 600 m³/h ve 1000 m³/h olmak üzere 3 farklı kapasitede, kullanıldığı alanların havasını filtrelemek için tasarlandı.
19.08.2021       16.00.46

Froumann ürünlerinin geliştirilmesindeki öncelikli amaçlardan biri, Sağlık Hizmeti İlişkili Enfeksiyonların (SHİE) önlenmesidir. Hastalık ve ölüm oranlarında artışlara sebep olması, yaşam kalitesi üzerine etkisi, maliyeti, antibiyotik direnci gelişimine katkısı ve getirdiği ek sağlık hizmeti yükü yanı sıra sağlık hizmetlerine toplumun güvenini olumsuz etkilemesi ve hukuksal boyutu ile de Sağlık Hizmeti İlişkili Enfeksiyonlar önemli bir halk sağlığı sorunudur. Froumann H14 Sınıfı Yüksek Verimli HEPA filtreli taşınabilir cihazların kullanımı ile ortamdaki enfeksiyona sebebiyet veren mikrobiyal yükün azaltıldığı ve enfeksiyon riskinin önemli ölçüde ortadan kalktığı bilinmektedir.

Kanser hastalıkları başta olmak üzere, bağışıklık sistemini zayıflatan hastalıkların tedavisinde enfeksiyonlardan korunmak için ihtiyaç duyulan bir üründür. Sağlık bakanlığı onaylı tıbbi cihaz kategorisinde sınıflandırılan Froumann Med serisi hava temizleme cihazları, 300 m³/h, 600 m³/h ve 1000 m³/h olmak üzere 3 farklı kapasitede, kullanıldığı alanların havasını filtrelemek için tasarlanMIŞTIR. Med serisi PM1, PM2.5 ve PM10 boyutlarındaki partikülleri ölçümleme, hava kalitesini algılama, tüm filtreler için doluluk seviyesini gösterme, haftalık ve günlük zamanlama özelliğine sahip smart ekranlara sahiptir. N90 ve N100 modellerinde bulunan Antibakteriyel ve Antiviral özelliğe sahip F9 filtre ve tüm modellerdeki Antibakteriyel ve Antifungal özellikte H14 Hepa filtre, bakteri ve virüsleri yok etmektedir.

REKLAM

Antibakteriyel dış gövdesi ve beyaz tasarımı ile özellikle hastaneler ve poliklinikler için tasarlanan Froumann Med Smart ailesi, diğer Froumann cihazları gibi sessiz ve güçlü motoru ve geniş alanlı filtreleri sayesinde bulunduğu alanlardaki havayı kısa süre içinde etkili bir şekilde temizler. Sağlık Bakanlığı onaylı İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Laboratuvarı’nda SARS Cov-2 virüsü ile test edilerek %99 oranında temizlediği kanıtlanan Froumann Hava Temizleme Cihazları aynı zamanda Avrupa Alerji Araştırma Enstitüsü ECARF’tan sertifikalıdır. Havadaki bakteri ve maya küfleri temizleme etkinliği, Hacettepe Üniversitesi laboratuvarlarında test edilmiştir. Kalitesi ve etkinliği bilimsel araştırmalar ve testler ile kanıtlanan Froumann Med ailesi, alt yapı değişikliği ve kurulum gerektirmeksizin tüm sağlık birimlerinde kullanılmak için uygundur.

Froumann: froumann.com


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.