Dentiss Logo

Enamel Plus HRI Kompozit Sistemleri

Enamel Plus HRI kompozit sistemleri içerindeki  dişin beş boyutu ile gerçek dişe en yakın en estetik restorasyonları yapma imkanı sağlıyor. Enamel Plus HRI kompozitlerindeki değerler, organik matris ile aynı değerleri veriyor.
12.06.2013       17.45.27
Enamel Plus HRI kompozitleri, Lorenzo Vanini tarafından “Dişin beş boyutu” ele alınarak, anatomik tabakalama tekniği kullanılarak geliştirilmiştir. Vanini’ye göre dişin 5 boyutu: dentin, mine, Opalesenct mine, yoğun mine ve karekteristik mine. Enamel Plus HRI kompozit sistemleri içerindeki  dişin beş boyutu ile gerçek dişe en yakın en estetik restorasyonları yapma imkanı sağlıyor. Enamel Plus HRI kompozitlerindeki değerler, organik matris ile aynı değerleri veriyor. Ürün, doğal minedeki translüsınt ile aynı kırılma özelliği gösteren tek kompozittir (Natural Enamel = n1,62* ; Universal Enamel: Enamel Plus HRI = n1,62*)

Enamel Plus HRI'ın optik özellikleri sayesinde estetik restorasyon yapmak çok kolaylaşıyor. Çok rahat tabakalama yapılabiliyor. Bu kompozit ile doğal dişteki bütün kopyalamaları yapmak mümkün oluyor. Enamel Plus HRI'n viskozitesi çok yüksek olduğundan posterior bölgelerde ve endirekt restorasyonlarda kullanılabiliyor. İçinde zirkonyum, cam ve translüsıntlığı en iyi şekilde harmanlayıp partiküllerini en küçük parçacıklardan alan, dentin kompozit içeriğinde Macro, mine kompozit içeriğinde Nano Hybride kompoziti kullanan ve bu iki materyali mükemmel bir şekilde harmanlayıp tek bir materyal haline getiren dünyadaki tek kompozittir. Fiziksel Özellikleri: %12 zirkonya oksit, %68 yeni stil cam dolgu (nano-macro hybride), %30 translüsınt. Esas Group Medikal Dental, Tel: 0212 525 46 46


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.