Dentiss Logo

Dikey Marjin Kapatmalı Sabit Protezler

“Dikey Marjin Kapatmalı Sabit Protezler” isimli kitap, Prof. Dr. Şenay Canay’ın Türkçe editörlüğü ile okurlarla buluşuyor. Renkli fotoğraflarla desteklenen eser 228 sayfadan oluşan zengin içeriği ile protezle ilgilenen herkesin kütüphanesinde bulunmalı.
11.06.2021       15.38.56

Prostodontist ve diş teknikerlerine yönelik hazırlanan, atlas niteliğindeki “Dikey Marjin Kapatmalı Sabit Protezler” isimli kitap, temel olarak dikey marjin kapatmalı protezlerin hazırlanmasını konu alıyor. Eserdeki bazı bölümler, yatay kapatma yöntemleri ile çakışmakta ve anlatılan tüm aşamalar doğru bir sonuca ulaşmak için birbiriyle bağlantılıdır.

Kitaptaki tarihsel ve biyografik aktarımlar, uygulama yöntemlerinin tarifi, preparasyonların avantaj ve dezavantajlarının doğru analizi, materyallerin doğru kullanımının endikasyonu ve ayrıca ölçü alımından bitime kadar her protetik aşamanın detaylı anlatımı, yalnızca çoğu preparasyon durumunu açıklığa kavuşturmakla kalmıyor, sağlam teorik bir temel de oluşturuyor. Dolayısıyla, protez ile ilgilenen herkesin bu kitabı okuması önemli bir ayrıcalık…

 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.