Dentiss Logo

Dent-Vinci’den Türkiye’de İlk

Diş hekimliği piyasasında üç yıldır CNC makineleri üzerine hizmet veren Güner Group, bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. 3 eksen simultane, 4 eksen pozisyonlamalı çalışabilme özellikli ve bütün metallere uygun işleme yapabilen makinesini tanıtan Güner; yeni   5 eksen ve simultane çalışarak cam seramik işleyen makinesini  İDEX 2014 Fuarı’nda  sergileyecek.
04.03.2014       12.05.01
Hızlı kullanım kolaylığı, portatif yapısı ile kolay taşınabilir. Makine kontrol sistemine uzaktan erişim sağlanabilmektedir (internet üzerinde kontrol). 3 eksen simultane, 4 eksen pozisyonlamalı çalışabilme özelliği ve bütün metallere uygun işleme yapabilmektedir (krom, kobalt, zirkonyum, titanyum, platin ve benzeri). Çok hızlı ve güvenli takım değiştirme, takım boyu sıfırlama, takım kırma, körelme kontrolü özelliklidir. Vakum sistemi ile mikro zerrecikleri havaya karışmadan güçlü filtreleme, LED aydınlatma ile net görüşlüdür. Manuel el çarkı ile hassas kontrol ve malzeme boyu sıfırlayabilmektedir.
 
Güner Group olarak  Türkiye’de 30 yıldır kuyumculuk, son 3 yıldır da dental CNC makineleri üretmekte ve 30’dan fazla ülkeye ihraç etmekteyiz. Türkiye’de ilk defa  5 eksen ve simultane çalışarak cam seramik işleyen makinemizi  İDEX 2014 Fuarı’nda  sergileyeceğiz. Aynı anlamda sektörde ilk olarak yer alacak sürpriz ürünlerimiz de standımızda yer alacak. Dent-Vinci, Tel: 0212 551 15 58
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.