Dentiss Logo

Çocuklar İçin Akıllı Diş Fırçası

Çocuklar için özel üretilen akıllı diş fırçası Grush, diş fırçalamayı eğlenceli hale getirerek fırçalama alışkanlığını destekliyor. Gençpa Teknoloji tarafından sunulan ürünün bir diğer avantajı ise ebeveynlere ve diş hekimlerine fırçalamayı takip etme imkanı vermesi.
23.12.2019       11.41.58
 Grush akıllı diş fırçası sayesinde çocukların diş fırçalama alışkanlığının artırılması amaçlanıyor. 3D hareket algılama özelliği bulunan diş fırçası, gerçek zamanlı olarak çocuklara rehberlik ediyor. Ürün, cep telefonu ve tablete ücretsiz olarak yüklenen bir mobil uygulama sayesinde diş fırçalamayı oyunlaştırıyor. Bu sayede sağlıklı bir diş fırçalama sağlanırken, çocuklar için diş fırçalamak eğlenceli ve interaktif bir hale geliyor. Aynı zamanda bulut teknolojisi ile diş fırçalama verileri Grush Cloud’ta saklanıyor. Böylece ebeveynlerin ve diş hekimlerinin uygulama üzerinden fırçalamayı takip etme şansı oluyor.


Sağlık açısından destekleyici bir ürün olan Grush, Harvard Diş Hekimliği Fakültesi’nde yapılan bir klinik çalışma sonucuna göre, plakları yüzde  70 oranında azaltıyor. Akıllı fırçanın uygulaması içinde iki farklı oyun bulunuyor yeni oyunlar ise yakın zamanda eklenecek.

Tüketicilere yenilikçe bir ürün gamı sunan Gençpa Teknoloji, Grush’ı başta Hepsiburada.com olmak üzere; Amazon, Trendyol, n11, Gittigidiyor, Pttavm ve Gepasite üzerinden satışa sunuyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.