Dentiss Logo

Ağız Bakımında Hijyen ve Ferahlık

Ağız bakım suyu Listerine, diş fırçasının ulaşamadığı her yere ulaşarak hijyen sağlıyor. Plağı, 5 kata kadar daha iyi temizleyen Listerine, Türk Oral İmplantoloji Derneği’nin de tavsiyesi.
13.07.2021       16.25.38

Uzmanlara göre mikroorganizmalar ağzımızda çoğalıyor ve kontrolsüz bırakılırsa ağız sağlığımızı tehdit edebiliyor. Ağız sağlığı da genel sağlığın önemli bir parçası ve komple bakıma ihtiyaç duyuyor. Diş fırçalandığında ağzın sadece yüzde 25'ine ulaşılırken, Listerine diş fırçasının ulaşamadığı her yere erişiyor ve etkili hijyen sağlıyor.

 

Listerine, birbirinden etkili seçenekleriyle ağız bakımı için herkese uygun ürünler sunuyor. Tüm Listerin Serisi, esansiyel yağlarla geliştirilmiş formülü sayesinde ağızdaki zararlı bakterilerle savaşıyor, ferah bir nefes ve derinlemesine temizlik sağlıyor. Günde iki kez kullanım ile plak oluşumuna karşı 5 kata kadar daha fazla koruyor. İçeriğindeki dört güçlü esansiyel yağ, Metil Salisilat (Keklik Üzümü), Ökaliptol (Ökaliptüs), Timol (Kekik) ve Mentol (Nane) zararlı bakterilere etki ediyor ve onları ortadan kaldırıyor.

 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.