Dentiss Logo

V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu için Kayıtlar Açıldı

İDEX Fuarı’nın tarihi, DİŞSİAD tarafından 8-11 Nisan 2021 olarak açıklanmıştı. Fuar kapsamında düzenlenecek olan V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu da aynı tarihlerde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
17.02.2021       10.54.11

17. İDEX Uluslararası İstanbul Ağız – Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı, pandemi nedeniyle ertelenmiş ve tarihi 8-11 Nisan 2021 olarak duyurulmuştu. Fuar, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) iş birliği ile düzenleniyor.

DİŞSİAD tarafından yapılan açıklamada, Covid-19 virüsü ile ilgili yaşanan son küresel gelişmeler neticesinde fuara katılacak olan katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin sağlığı düşünülerek fuar tarihinin 08-11 Nisan 2021 olarak revize edildiği duyurulmuştu.

V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu için Kayıt Ücretsiz

İDEX Fuarı’na bilimsel içerik katan Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, her yıl fuar ile eş zamanlı olarak zengin sunumlara ev sahipliği yapıyor. Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), CNR Fuarcılık ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “5. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” da fuar tarihinin revize edilmesi ile 2021 yılı Nisan ayına alınmış oldu. Bilimsel program için kayıtlar www.dtsempozyum.com adresinden veya Vestiyer Yayın Grubu’nun 0212 481 02 20 numaralı telefonundan gerçekleştirilebilir.

Haber: Elvan Genç (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.