Dentiss Logo

Umg'den Asistanlara İmplantoloji Eğitimi

Umg Uysal/BioHorizons firması tarafından 4 Kasım'da İstanbul'da “Oral İmplantolojide Asistanımın Rolü Semineri” düzenlendi. Üçüncü kez düzenlenen eğitime katılan 169 yardımcı personele dental implant uygulamasındaki çalışmalar ve yöntemleri anlatıldı.
10.11.2012       11.51.26
Diş hekimi, diş teknisyeni ve yardımcı personellere yönelik düzenli olarak eğitimler veren UMG Uysal/BioHorizons, geçtiğimiz günlerde üçüncü kez “Oral İmplantolojide Asistanımın Rolü Semineri” düzenledi. Diş hekimliği alanının önemli parçalarından dental asistanlar için organize edilen seminer, 4 Kasım’da İstanbul Titanic Port Otel’de yapıldı. İlki 2011 yılında, ikinci ise bu yılın Mart ayında düzenlenen ve Dr. Uğur Ergin’in sunumuyla gerçekleşen eğitim seminerine çeşitli illerden toplamda 169 diş hekimi yardımcı personeli iştirak etti. Tam günlük eğitimde katılımcılara diş hekimi asistanlığı ile dental implantoloji uygulamaları üzerine yapılması gereken çalışmalar ve yöntemler anlatıldı.

Katılımcı Görüşleri

Sema Aydın: Nezih ve kaliteli bir ortam, her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Anlatılan konularda bilgilerimizi tazeleme ve bilmediklerimizi öğrenmemizde faydalı bir seminerdi. Umg çalışanlarına Dr.Uğur Ergin’e ve Dr. Serdar Sıralar’a çok teşekkürler.

Şükriye Günenç: Çok keyifli, öğretici, akıcı ve sıkmayan bir seminerdi. İlk kez böyle bir organizasyona katılmama rağmen hiç sıkılmadım. Her şey çok güzeldi.

Erol Kaya: Gerekli bir seminerdi Umg ‘ye bu yüzden teşekkür ederim. Ortam çok güzel, konular gerekli, hekimler başarılı.

İpek Durutürk: Her şey  çok güzeldi, bizlere böyle bir imkân sağladığınız için çok teşekkür ederiz. Hocalarımızın ilgisi, alakalı davranışları çok hoşuma gitti, mesleğimi çok daha  sevdiğimi anladım.

Eda Kızılkuş: Umg’nin yalnızca diş hekimlerine değil, asistanlara da böyle bir fırsat tanıdığı, eğitim verdiği için firmanın kaliteli hizmet verdiği göz önünde. Umg’nin böyle bilgili, eğlenceli doktorlarla çalışması, iş birliği yapması çok etkili.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.