Dentiss Logo

Turkuaz Dental’den EOS Atağı

Turkuaz Dental, EOS markasının Türkiye’deki distribütörü oldu. Endüstriyel uygulamalar için tasarım odaklı, entegre e-üretim çözümlerini sunan EOS’un 2013 yılı itibarıyla temciliğini üstlendiğini Turkuaz Dental adına Hakan Hekimoğlu duyurdu.
04.03.2013       16.54.01
Turkuaz Dental'in Genel Müdürü ve sahibi Hakan Hekimoğlu, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “İyi yapılandırılmış Turkuaz Dental, CAD/CAM sistemlerine EOS çözümlerinin eklenmesi CAD/CAM iş dalında zincirin tamamlanmasını ve komple bir çözüm oluşturulmasını sağlamıştır. Aynı zamanda bu ortaklık ile CAD/CAM portföyümüze EOS ürünlerini katarak CAD/CAM müşterilerimize ek avantajlar sunmayı da planlıyoruz. Dahası her iki firma da Türkiye’nin dental CAD/CAM alanında geleceğe yönelik stratejiler ve projeler geliştirmek için birlikte çalışıyor.”

EOS’un teknolojileri ile ilgili bilgi veren Hekimoğlu, “EOS, hem metal hem de plastik sinterleyen sistemlere sahip. Bu teknolojiler ile CoCr altyapıların yanında dental modeller de üretilebiliyor. EOS’un amiral gemisi olan M270 makinasının üretim kapasitesi 24 saat içinde 450 üye. Kullanılan sertifikalı metal tozu ile yüksek porselen bonding gücü sağlanıyor. EOS metal tozunun porselen ile bonding gücü Noritake firması tarafından test edilip onaylandı. Ayrıca, intra-oral tarayıcılardan gelen datalar, dental model haline dönüştürülebiliyor. Deforme olmayan ve dökülebilir bir malzeme kullanılarak üretilen modellerin kontrast rengi, seramik uygulayan teknisyene büyük bir konfor sağlıyor.” şeklinde konuştu.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.