Dentiss Logo

TSE İnönü’yü İki Belgeyle Onurlandırdı

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından iki belge verildi. Kalite Yönetim Sistemi ve Uluslararası Belgelendirme Ağı Belgeleri'nin takdimi için düzenlenen törende büyük mutluluk yaşandı.
15.03.2013       11.01.16
Kalite Yönetim Sistemi şartlarını yerine getirerek Tedavi Hizmetleri ve Eğitim Faaliyetleri kapsamında TSE tarafından belgelendirmeyi hak eden ve bu anlamda ilk Diş Hekimliği Fakültesi olan İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne TS EN IS0 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve 'Uluslararası Belgelendirme Ağı (IQNet) Belgesi' verildi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törende çok sayıda isim bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, Malatya SGK İl Müdürü Mustafa Yılmaz, TSE Bölge Müdürü Mahmut Ulaş ve öğretim üyelerinin iştirak ettiği törende ilk konuşmayı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat yaptı: “Kurumların gelişiminde ortak akıl yürütmenin, ekip ruhunu ön plana çıkartmanın önemini biliyoruz. Bu konuda kurumumuzun çok şanslı olduğunu düşünüyor ve başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik olmak üzere 250’den fazla üyesi bulunan ailemizin tüm bireylerini emeklerinden dolayı kutluyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ise, “Turgut Özal Tıp Merkezi’nden sonra bölgesine en kaliteli hizmeti sunma konusunda önemli başarılar elde eden Diş Hekimliği Fakültemizin de Kalite Yönetim Sistemi ve Uluslararası Belgelendirme Ağı Belgelerini hak etmesi bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır.” dedi.

TSE Bölge Müdürü Mahmut Ulaş ise, fakültenin özverili çalışmalar sonucu kısa süre içerisinde hak ettiği TS EN IS0 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve Uluslararası Belgelendirme Ağı (IQNet) Belgelerini Rektör Prof. Dr. Çelik ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Polat’a takdim ederken mutluluk duyduğunu dile getirdi.


Kalite Yönetim Sistemi Belgesi



Uluslararası Belgelendirme Ağı (IQNet) Belgesi


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.