Dentiss Logo

TOMCD 15. Uluslararası Bilimsel Kongresi Antalya’da yapılıyor

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği’nin (TOMCD) 15. Uluslararası Bilimsel Kongresi 29 Ekim–2 Kasım 2008 tarihlerinde Antalya Queen Elizabeth Hotel’de yapılacak. Onursal başkanlığını Prof. Dr. Selda Ertürk’ün, kongre başkanlığını ise Prof. Dr. Cengizhan Keskin’in yapacağı organizasyonun ana konuları arasında; travma, ortognatik cerrahi, preprostetik cerrahi, implantoloji, lazer cerrahisi, distraksiyon osteogenesis, orofasiyal enfeksiyon, oral patoloji, dudak-damak yarıkları ve T.M.E. hastalıkları bulunuyor.
06.09.2008       12.33.17

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği’nin (TOMCD) 15. Uluslararası Bilimsel Kongresi 29 Ekim–2 Kasım 2008 tarihlerinde Antalya Queen Elizabeth Hotel’de yapılacak. Onursal başkanlığını Prof. Dr. Selda Ertürk’ün, kongre başkanlığını ise Prof. Dr. Cengizhan Keskin’in yapacağı organizasyonun ana konuları arasında; travma, ortognatik cerrahi, preprostetik cerrahi, implantoloji, lazer cerrahisi, distraksiyon osteogenesis, orofasiyal enfeksiyon, oral patoloji, dudak-damak yarıkları ve T.M.E. hastalıkları bulunuyor. Tamamı yabancı 12 konuşmacının sunum yapacağı bilimsel programda şu isimler yer alıyor: Dr. Alexander D. Rapidis, Dr. Ashraf F. Ayoub, Dr. Christian Lindqvist, Dr. George Panos, Dr. Gyorgie Szabo, Dr. Kishore P. Nayak, Dr. Luis Ouevedo, Dr. Matthias Peuten, Dr. Mikihiko Kogo, Dr. Micha Peled, Dr. Robert A. Strauss ve Dr. Takashi Fujibayashi.

 

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği’nin 15. Uluslararası Bilimsel Kongresi, bilimsl programıyla olduğu kadar sosyal programıyla da katılımcıları memnun edecek. Sosyal aktiviteler kapsamında 29 Ekim Çarşamba günü saat 19.30’da açılış kokteyli, 1 Kasım Cumartesi günü ise saat 20.00’de ise gala yemeği gerçekleştirilecek. Ayrıcakongre boyunca katılımcıları sürpriz sosyal ve sportif aktiviteler bekliyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.