Dentiss Logo

Şükran Sergisi Fotoğraflarınızı Bekliyor

Pandemi döneminde sağlık çalışanlarına duyulan minnettarlık, ölümsüz fotoğraf kareleri ile Şükran Sergisi’ne dönüşecek. Pandemi zamanı görüntülerini gelecek nesillere taşıyacak olan sergi, bugünü en iyi anlatan fotoğrafları bekliyor. Katılım için son başvuru tarihi 5 Mart 2021.
02.02.2021       16.32.17

Covid-19 pandemisi nedeniyle hayatını kaybeden saÄŸlık çalışanlarının sayısı 350’yi aÅŸtı. SaÄŸlık çalışanlarının canları pahasına, büyük özveri ile gerçekleÅŸtirdiÄŸi çalışmalara karşı duyulan minnettarlık, ölümsüz fotoÄŸraf kareleri ile bir sergiye dönüÅŸecek.

Türkiye FotoÄŸraf Sanatı Federasyonu (TFSF) yürütücülüÄŸünde Türk DiÅŸhekimleri BirliÄŸi, Türk Tabipleri BirliÄŸi, Türk Eczacıları BirliÄŸi, Türk HemÅŸireler DerneÄŸi ve Türk Veteriner Hekimleri BirliÄŸi destekleri ile gerçekleÅŸtirilecek Åžükran Sergisi, 2020 ve 2021 yıllarında yitirilen saÄŸlık çalışanlarının aziz anısına bir saygı duruÅŸu niteliÄŸi taşıyor.

‘Pandemi Zamanı Görüntüleri’ konulu Åžükran Sergisi ile fotoÄŸraf sanatı aracılığıyla yaÅŸanan pandemi döneminin kayıt altına alınması ve gelecek nesillere görsel bellek olarak aktarılması amaçlanıyor. Sergi kapsamında, pandemi döneminde ülkemizde yaÅŸanan günlük hayat, toplumun yaÅŸadığı sıkıntılar, saÄŸlık çalışanlarının çabaları, hasta ve yakınlarının durumu gibi tespit edebilecek konular öncelik taşımakta.

Son Katılım Tarihi 5 Mart 2021

Sergiye fotoÄŸrafları ile katılmak isteyenler, çektikleri kareleri 5 Mart 2021 saat 23:00’a kadar https://tfsfonayliyarismalar.org/ web sitesi üzerinden üyelik giriÅŸi yaparak yükleyebilir. Bir katılımcı en fazla 5 fotoÄŸrafı ile deÄŸerlendirilecek ve sergiye en fazla 3 fotoÄŸrafı seçilecek.

Bu organizasyonun bir fotoÄŸraf yarışması olmadığını ve sadece kendi çektiÄŸiniz kareler ile baÅŸvuru yapabileceÄŸinizi belirtmekte yarar var. Pandemi zamanını hafızalara kazıyacak en çarpıcı fotoÄŸraflar, 14 Mart Tıp Bayramı’nda, çevrimiçi olarak TFSF Sanal Galeri’sinde (https://tfsfsanalgaleri.org/) sergilenmeye baÅŸlayacak.

Kapsamlı bilgi ve katılım ÅŸartnamesi buradan görülebilir.

Haber: Elvan Genç (VYG)


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.