Dentiss Logo

Straumann Group Türkiye Ofisi, Redon Ürünlerinin Satışına Başladı

Dental implant pazarının liderlerinden Straumann Group Türkiye Organizasyonu ile Türkiye’nin en çok tercih edilen dental CAD/CAM kazıma makine markalarından Redon Teknoloji, Nisan 2021’de önemli bir anlaşmaya imza attı. Bu iş birliği sayesinde Redon CAD/CAM kazıma makinelerinin Straumann Group tarafından da Türkiye’de sektöre tanıtımı ve satışı gerçekleştirilecek.
14.06.2021       10.57.38

Dünyada implant pazarının liderlerinden Straumann Group Türkiye Ofisi ile CAD/CAM makineleri üretiminde sektörde güçlü bir yeri olan Redon Teknoloji, Nisan ayında önemli bir anlaÅŸmaya imza attı. Bu güçlü iÅŸ birliÄŸi sayesinde, Straumann Group Türkiye, müÅŸterilerine inovatif Redon teknolojisi ile çözümler sunacak.

2007 yılında kurulan Redon Teknoloji; kalite, hassasiyet ve hız konusunda yüksek performans sergileyen dental kazıma makineleri ile birlikte, sektöre 360 derece bir CAD/CAM ekosistemi sunuyor. Avrupa baÅŸta olmak üzere bugüne kadar hizmet verdiÄŸi 17 ülkeye deÄŸer yaratan çözümler sunan Redon, 2019-2020 yılları arasında Türkiye’de en çok tercih edilen dental CAD/CAM kazıma makinesi markası unvanının da sahibi.

Ä°sviçre menÅŸeili Straumann Group ise sektörde uzun yıllardır dental implantlar, protezler, dijital çözümler ve biyomateryal üretimindeki kalitesi ile biliniyor. Straumann Group Türkiye ve Redon Teknoloji, kendi alanlarındaki vizyoner yaklaşımları ile güçlü bir iÅŸ birliÄŸi sürecini baÅŸlatacak. Bu partnerlik ile birlikte dental laboratuvarların ve kliniklerin çok daha efektif hizmet alacağı öngörülüyor.

Bu partnerlik doÄŸrultusunda; Straumann Group Türkiye Organizasyonu, Redon’un CAD/CAM kazıma makineleri ile sektördeki hizmet gücünü destekleyebilecek. En önemlisi de kendi ürünleri ve dijital iÅŸ akış ÅŸemasının vazgeçilmezlerinden olan kazıma makineleri ile dental alanda çalışan tüm müÅŸterilerine sunduÄŸu çözümleri artıracaktır.

Redon Teknoloji Kurucu ve Genel Müdürü Atakan Akçay, iÅŸ birliÄŸine iliÅŸkin yaptığı açıklamada, ‘’Yeni iÅŸ birlikteliÄŸi ile Hybrid, Gtr, R-One gibi Redon CAD/CAM kazıma makinelerinin Straumann Group Türkiye tarafından da sektör profesyonellerine tanıtılması ve ulaÅŸtırılması saÄŸlanacak. Bu partnerlik aynı zamanda dental sektörün ihtiyaçlarının anlaşılması ve katma deÄŸer yaratan iÅŸlerin ortaya çıkarılması için de oldukça önemli bir adım. Bu nedenle süreçteki geliÅŸmeleri heyecanla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.