Dentiss Logo

Sağlıkçılara Ücretsiz Ulaşımın Süresi Uzatıldı

Pandemi mücadelesi veren sağlık çalışanlarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından verilen ücretsiz ulaşım kartlarının süresi uzatıldı. Sağlıkçılar, ücretsiz ulaşım ve otopark hizmetlerinden 31 Aralık 2021’e kadar yararlanabilecek.
06.10.2021       17.48.49

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sağlık çalışanlarına verilen Sağlık Çalışanı Kartı, metro, metrobüs, vapur gibi gibi tüm toplu ulaşım araçları ile İSPARK’a bağlı otoparklarda kullanılıyor. Sağlık çalışanlarına ücretsiz seyahat ve park imkanı veren kartın son kullanma tarihi 31 Aralık 2021’e kadar uzatıldı.

İstanbul Dişhekimleri Odası’nın (İDO) yayınladığı duyuruda, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı ile yapılan görüşmede; Sağlık Çalışanı Kartı olan meslektaşlarımızın kartlarını 31 Aralık 2021 tarihine kadar kullanabileceği ancak yeni kart başvurusu yapılamayacağı belirtilmiştir.” ifadesi yer alıyor.

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.