Dentiss Logo

Protez kullanıcılarına eğitim

Sağlıklı ve hijyenik diş protezi kullanımı için ürünler sunan Protefix’in Türkiye distribütörlüğünü yapan Aktif Dış Ticaret sponsorluğunda, diş protezi kullanıcılarını “Protez Kullanımı ve Ağız Sağlığı” hakkında bilgilendirmek amaçlı organize edilen Protefix Günleri’nin ilki 31 Ekim 2009 Cumartesi TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 30 protez kullanıcısının katıldığı toplantıda bir diş protezi nasıl kullanılmadır, temizliği nasıl yapılmalıdır, protez kullanımı ile ilgili yaşanan sorunlar, protez kullanıcılarının ağız sağlığı hakkında bilinmesi gerekenler gibi konular anlatıldı.
21.12.2009       17.24.24

Sağlıklı ve hijyenik diş protezi kullanımı için ürünler sunan Protefix’in Türkiye distribütörlüğünü yapan Aktif Dış Ticaret sponsorluğunda, diş protezi kullanıcılarını “Protez Kullanımı ve Ağız Sağlığı” hakkında bilgilendirmek amaçlı organize edilen Protefix Günleri’nin ilki 31 Ekim 2009 Cumartesi TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 30 protez kullanıcısının katıldığı toplantıda bir diş protezi nasıl kullanılmadır, temizliği nasıl yapılmalıdır, protez kullanımı ile ilgili yaşanan sorunlar, protez kullanıcılarının ağız sağlığı hakkında bilinmesi gerekenler gibi konular anlatıldı. Etkinlik sırasında katılımcılar merak ettiği konulara dair yetkililere çeşitli sorular sordular. Toplantı, hep birlikte oynanan bingo oyunu, ikram ve katılımcılara çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Bu toplantılar ile Türkiye’de çok yaygın bir kullanımı olan diş protezlerinin kullanımı ve temizliği hakkında yanlış bilinenleri eğlenceli bir şekilde sunarak düzeltmeyi amaçladıklarını belirten Aktif Dış Ticaret Genel Müdürü Hayri Göktürk, “Birincisini gerçekleştirdiğimiz Protefix Günleri’nde, Protefix ürünleri altında protez kullanıcılarına bilgi birikimlerimizi anlatıyoruz. Satış pozisyonunda olan insanlar olarak son kullanıcılarımızı göremiyoruz. Bu toplantıda amacımız onları bir araya getirerek sorunlarını dinlemek ve merak ettiklerini cevaplamak istiyoruz. Bu toplantıların benzerleri Avrupa’da da yapılıyor. Toplantılarımız her ayın son Cumartesi günü yapılacak. Birkaç toplantımızı İstanbul’da düzenlemeyi planlıyoruz. Protefix Günleri daha sonra Türkiye’nin değişik şehirlerinde devam edecek” diye konuştu.

 

Protefix Günleri’nin ikincisi 5 Aralık 2009 Cumartesi günü TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Organizasyona 40 civarında protez kullanıcısı katıldı. Toplantıların üçüncüsü 23 Ocak 2010 Cumartesi günü yine TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri’nde organize edilecek.

  

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.