Dentiss Logo

Pandemiyle Tamamlayıcı Sağlık Ürünlerine İlgi Arttı

Katılım Sağlık, sigortalılarına acil ambulans, online doktor, ücretsiz diş paketi gibi zengin ek hizmetler sunuyor. Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, pandemiyle birlikte tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinin daha geniş kesimlerce farkına varıldığını belirtiyor.
07.05.2021       14.29.48

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, pandeminin sigorta sektörünü çok hızlı şekilde dönüştürdüğüne dikkat çekerek “Türkiye’nin ilk faizsiz özel sağlık sigortasını sektörle buluşturan Katılım Sağlık olarak, sağlık ürünlerimizle birlikte pek çok avantajlı ek hizmet sunuyoruz. Bu avantajlar, asistans şirketleri işbirliklerimiz sayesinde ambulanstan doktora, diyetisyenden psikoloğa kadar zengin bir yelpazede sıralanıyor.  

Online doktor, online diyetisyen, online psikolog gibi hizmetlerden de poliçeleri kapsamındaki müşterilerimiz ek bir ücret ödemeden yararlanabiliyor. Evinden çıkma zorunluluğu kalmadan sağlıkla ilgili yaşadığı durumları uzmanına sorabiliyor.  

Ayrıca Gülümseten Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında diş sağlık paketi ile yılda bir kez ek ücret ödemeden diş hekimi muayenesi, diş röntgen filmi, diş taşı temizliği, teşhis ve tedavi planlaması, oral hijyen eğitimi ve vitalite kontrolü gibi ek hizmetlerle katılımcılarımızın sağlıkla gülümsemesini sağlıyoruz” dedi.

REKLAM

Tamamlayıcı Sağlık Ürünlerine Rağbet Var 

Pandemiyle birlikte tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinin daha geniş kesimlerce farkına varıldığını ve rağbet gördüğünü söyleyen Ayhan Sincek, şu ifadeleri kullandı “SGK’lı vatandaşlarımız, Tam Katılım Tamamlayıcı Sağlık ya da Gülümseten Tamamlayıcı Sağlık paketlerimizden birini tercih ederek, anlaşmalı hastanelerde katılım payı ödemeden gönül rahatlığıyla sağlık hizmetlerinden yararlanabilirler. Yatarak ve ayakta tedavi seçeneklerini birlikte isteyenler Tam Katılım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptırabilir. Sadece yatarak tedavi süreçlerini güvence altına almak isteyenler ise Gülümseten Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’yla da anlaşmalı özel hastanelerdeki yatarak tedavilerde fark ücretlerini güvence altına alabilirler”.  

Haber: Elvan Genç (VYG)  

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.