Dentiss Logo

Ortognatik Cerrahi Tedavi Kursu yapıldı

Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) 15. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi’nde (Yüzyıl Kongresi) bilimsel program, paneller, sosyal aktiviteler, sergi alanının yanı sıra uygulamalı kurslar da yapıldı. Program kapsamında dişhekimleri ve teknisyenlere yönelik olarak değişik konularda kurslar hazırlandı.  
21.07.2008       12.37.41

Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) 15. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi’nde (Yüzyıl Kongresi) bilimsel program, paneller, sosyal aktiviteler, sergi alanının yanı sıra uygulamalı kurslar da yapıldı. Program kapsamında dişhekimleri ve teknisyenlere yönelik olarak değişik konularda kurslar hazırlandı. Ortodonti ve cerrahi uzman ve uzmanlık öğrencilerinin katılabilecekleri “Ortognatik Cerrahi Tedavi Kursu” 3 Temmuz Perşembe günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Prof. Dr. Nil Cura, Prof. Dr. Ufuk Emekli ve Dr. Gülnaz Marşan’ın ortaklaşa verdikleri kurs ve gün boyu süren uygulamalı seminer, beklenenin üzerinde ilgi gördü.   


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.