Dentiss Logo

Ortodonti paneli yoğun katılımla gerçekleşti

Bilimsel dişhekimliğinin kuruluşunun 100. yılında gerçekleştirilen etkinliklerin en geniş kapsamlısı olan Mesleki Sorunlar Sempozyumu ve “Yüzyıl Kongresi” İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. 3-5 Temmuz 2008 tarihlerinde Yüzyıl Kongresi kapsamında çeşitli sunum, panel ve kurs bir arada yapıldı. Dişhekimliğinin önemli anabilim dallarından biri olan Ortodonti alanında da kongre de bir panel düzendi.
06.08.2008       11.36.49
Bilimsel dişhekimliğinin kuruluşunun 100. yılında gerçekleştirilen etkinliklerin en geniş kapsamlısı olan Mesleki Sorunlar Sempozyumu ve “Yüzyıl Kongresi” İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. 3-5 Temmuz 2008 tarihlerinde Yüzyıl Kongresi kapsamında çeşitli sunum, panel ve kurs bir arada yapıldı. Dişhekimliğinin önemli anabilim dallarından biri olan Ortodonti alanında da kongre de bir panel düzendi.   4 Temmuz Cuma günü Askeri Müze Kültür Sitesi içindeki Kocatepe Salonu’nda saat 14:00-16:30 saatleri arasında gerçekleşen panelde, “Ortodontik Maloklüsyonların Etyolojileri ve Tedavi Yaklaşımları” ana tema olarak işlendi. Moderatörlüğünü İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nil Cura’nın yaptığı panelde, Türk Ortodonti Derneği Başkanı Prof. Dr. Servet Doğan, Doç. Dr. Murat Özbek ve Doç. Dr. Tancan Uysal birer sunum yaptılar. Yoğun bir katılımın gözlendiği panelin sonunda katılımcılar, sunumlar esnasında kafalarına takılan sorulara da yanıt buldular.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.