Dentiss Logo

Ortak kongre

I. Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi, VII. Uluslar arası Quintessence, III. Dişhekimliği Lazer Akademisi Derneği Ortak Kongresi 11-12 Aralık 2009 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nde yapılacak. Dişhekimleri, dental teknisyenler, öğrenciler ve diş malzemeleri ve ekipmanları sağlayan firmaların katılabilecekleri etkinlikte, dişhekimliğinde tedavi, implant ve endodonti, minimal invaziv tedavi yöntemleri, lazer uygulamaları, yenilikçi işlemler, modern, biyouyumlu malzemeler ve sistemler disiplinler arası işbirliği ve iletişim konularında sunumlar yapılacak.
10.11.2009       10.30.20

I. Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi, VII. Uluslar arası Quintessence, III. Dişhekimliği Lazer Akademisi Derneği Ortak Kongresi 11-12 Aralık 2009 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nde yapılacak. Dişhekimleri, dental teknisyenler, öğrenciler ve diş malzemeleri ve ekipmanları sağlayan firmaların katılabilecekleri etkinlikte, dişhekimliğinde tedavi, implant ve endodonti, minimal invaziv tedavi yöntemleri, lazer uygulamaları, yenilikçi işlemler, modern, biyouyumlu malzemeler ve sistemler disiplinler arası işbirliği ve iletişim konularında sunumlar yapılacak. Kongrenin bilimsel programında yer alacak konuşmacılar ve sunumları şu şekilde oluşuyor:

 

11 Aralık Cuma günü Dr. Gary L. Unterbrink “Direkt kompozit ve indirekt full seramik anterior restorasyonlar”, Dr. Barry Zalsman “Kor yapımı ve çevre dokularnın düzenlenmesi: Tedavi planlaması, kuron preparasyonu ve ölçü alımı, Prof. Dr. Serhat Ünal “Dünyada ve Türkiye’de influenza ve tedavi”, Prof. Dr. Selçuk Yılmaz “Destekleyici periodontal tedavi”, Prof. Dr. Murat Türkün “Posterior kompozit restorasyonlarda kontak ilişkilerinin başarıya etkisi”, Doç. Dr.Bülent Bayraktar “Günümüzde sağlıklı yaşam”; 12 Aralık Cumartesi günü Prof. Dr. Moshe Goldstein “Periodontolojide implantoloji”, Dr. Boris Gaspirc “Periodontolojide lazer uygulamaları”, Prof. Dr. Sevil Gürgan “Lazerle beyazlatma”, Dr. Tankut Gürsoy “Dişhekimliğinde lazerler: Dünü, bugüne, yarını”, Lazer panel tartışma: Moderatör: Prof. Dr. Mübin Soyman, Prof. Dr. Vicente Jimenez Lopez “İmplantlarda oklüzyon”, Prof. Dr. Tülin Arun “Gülümseme estetiğinde ortodontinin yeri”, Dr. Enrique M. Merino “Endodontide mikro cerrahi: Dişi kurtarmak için son şans”.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.