Dentiss Logo

Nobel Biocare Dünya Konferansı Las Vegas’ta düzenlendi

Konuları ve oluşturduğu tartışma platformuyla dünyanın en büyük dental konferansı kabul edilen ve dünya dental sektörünü bir araya getirmeyi hedefleyen Nobel Biocare Dünya Konferansı bu yıl 20- 24 Mayıs 2007 tarihlerinde Las Vegas’ta düzenlendi. Dental sektörün otorite olarak kabul ettiği bilim adamlarının konuşmacı olarak katıldığı konferansta, sektörün globalleşen dünyadaki son yapılaşması, nerede olduğu ve nereye gittiği konuları ana konu olarak ele alındı.
12.11.2007       13.44.33

Konuları ve oluşturduğu tartışma platformuyla dünyanın en büyük dental konferansı kabul edilen ve dünya dental sektörünü bir araya getirmeyi hedefleyen Nobel Biocare Dünya Konferansı bu yıl 20- 24 Mayıs 2007 tarihlerinde Las Vegas’ta düzenlendi. Dental sektörün otorite olarak kabul ettiği bilim adamlarının konuşmacı olarak katıldığı konferansta, sektörün globalleşen dünyadaki son yapılaşması, nerede olduğu ve nereye gittiği konuları ana konu olarak ele alındı. Konferansa katılan ziyaretçiler kendi vakalarını ve tedavileri sırasında karşılaştıkları problemleri uzmanlarla birebir tartışabildiler. Ayrıca katılımcılar yine uzman rehberler eşliğinde Nobel Biocare’in son teknolojik ürünlerini yakından tanıdılari ve vaka çözümlerinin en pratik yollarını da keşfetme fırsatı buldular.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.