Dentiss Logo

Nevşehir’de kongre

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği 16. Uluslararası Kongresi, 3-8 Kasım 2009 tarihleri arasında Nevşehir Ürgüp’te yapılıyor. Oral ve maksillofasiyal cerrahide navigasyon, maksillofasiyal travmalar, greftler, oral ve maksillofasiyal cerrahide güncel ve ileri greft uygulamaları, maksillofasiyal enfeksiyonlar ve antibakteriyel tedavi, bifosfonat osteonekrozları, dental implantolojide ileri uygulamalar, oral kanserler,
30.10.2009       10.38.42

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği 16. Uluslararası Kongresi, 3-8 Kasım 2009 tarihleri arasında Nevşehir Ürgüp’te yapılıyor. Oral ve maksillofasiyal cerrahide navigasyon, maksillofasiyal travmalar, greftler, oral ve maksillofasiyal cerrahide güncel ve ileri greft uygulamaları, maksillofasiyal enfeksiyonlar ve antibakteriyel tedavi, bifosfonat osteonekrozları, dental implantolojide ileri uygulamalar, oral kanserler, TME cerrahisinde güncel görüşler ve yaklaşımlar, distraksiyon osteogenezi ve uygulamaları, dudak-damak yarıkları, oral ve maksillofasiyal cerrahide lazerin ana konular olarak tartışılacağı kongrede birbirinden değerli isimler birikimlerini katılımcılarla paylaşacak.

 

Organizasyonun davetli konuşmacıları arasında şu isimler bulunuyor: Prof. Dr. John F. Helfrick, Prof. Dr. Nabil Saman, Prof. Dr. Friedrich Neukam, Prof.Dr. İskender Sayek, Prof. Dr. Serhat Ünal, Prof. Dr. Jacques Mercier, Prof. Dr. Siegfried Janicke, Doç. Dr. Bahadır Giray ve Prof. Dr. Tamer Lütfü Erdem.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.