Dentiss Logo

Medi-Tıp Antalya Fuarı Anfaş Expo Center’da yapıldı

Kısa adı ‘Medi-Tıp Antalya’ olan Tıbbi Cihazlar, Hastane Demirbaşları, Sarf Malzemeleri, Laboratuar ve İlaç Sanayi Fuarı’nın bu yıl dördüncüsü 24 -27 Mayıs 2007 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Üç yıldır Koza Fuarcılık tarafından Antalya Cam Piramit Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarın bu yıl Anfas Antalya Expo Center alanında yapılmasına karar verildi. Toplam iç ve dış mekan olarak 9000 m2 alana kurulacak olan fuar Anadolu’ya hitap eden en büyük medikal fuarlardan biri olma özelliğini taşıyor.
12.11.2007       13.37.05

 

Kısa adı ‘Medi-Tıp Antalya’ olan Tıbbi Cihazlar, Hastane Demirbaşları, Sarf Malzemeleri, Laboratuar ve İlaç Sanayi Fuarı’nın bu yıl dördüncüsü 24 -27 Mayıs 2007 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Üç yıldır Koza Fuarcılık tarafından Antalya Cam Piramit Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarın bu yıl Anfas Antalya Expo Center alanında yapılmasına karar verildi. Toplam iç ve dış mekan olarak 9000 m2 alana kurulacak olan fuar Anadolu’ya hitap eden en büyük medikal fuarlardan biri olma özelliğini taşıyor. Fuarda sergilenen ürünler Optik Aletler, Tıbbi Ekipmanlar, Cerrahi Aletler, Hastane Donanımı, Dişçilik Ekipmanları, Labaratuar Ekipmanları, Teşhis, Tedavi, Rehabilitasyon ve İlaç olarak belirlendi. Geçtiğimiz yıl profesyonel anlamda 5000 kişinin ziyaret ettiği ve 200 firmanın yer aldığı fuara bu yıl da katılımın yüksek oldu.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.