Dentiss Logo

KaVo Kerr Kampüs’te Ergonomik Diş Hekimliği Eğitimi

Op. Dr. İhsan Ramadan, Dr. Toygan Bora ve Dr. Alper Doğançe, 2 Haziran günü ergonomik diş hekimliği için KaVo Kerr Kampüs’te olacak. Diş hekimliğinde risk faktörleri, çalışma verimliliğini arttırma yöntemleri ve daha fazlası bu eğitimde…
16.05.2017       10.43.21
"Sağlığınız için Ergonomik Diş Hekimliğinin Temelleri" başlıklı eğitim, 2 Haziran Cuma günü, İstanbul Ataşehir’deki KaVo Kerr Kampüs binasında gerçekleştirilecek.

Op. Dr. İhsan Ramadan, Dr. Toygan Bora ve Dr. Alper Doğançe’nin birlikte hazırladığı ve birlikte sunacağı eğitim KaVo Kerr Kampüs’te gerçekleştirilecek. Diş hekimliğinde risk faktörleri, çalışma verimliliğini arttırma yöntemleri gibi konuların yer aldığı eğitimin kontenjanı 12 kişiyle sınırlı.

09.30 – 13.45 saatleri arasında yapılacak eğitimde Ergonominin sırları, iş yerinde sağlıklı çalışma şekilleri ve iki bölüm halinde ergonomik diş hekimliğinin temelleri konuları anlatılacak.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için KaVo’dan Aytorun Dinçal’ı 0533 594 17 91 numaralı telefondan arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Eğitim Konusu
Sağlığınız için Ergonomik Diş Hekimliğinin Temelleri

Eğitmenler
Op. Dr. İhsan Ramadan
Dr. Toygan Bora
Dr. Alper Doğançe

Tarih
2 Haziran 2017, Cuma

Yer
KaVo Kerr Kampüs

Detaylı Bilgi
Aytorun Dinçal
0533 594 17 91
[email protected]

Kontenjan 12 kişi ile sınırlıdır.
  

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.