Dentiss Logo

İÜ DHF, Mezuniyet Sonrası Eğitimlerini Açıkladı

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, mezuniyet sonrası eğitim takvimini duyurdu. Eğitimler, fakülte hocaları tarafından İmplantoloji, Endodonti, Periodontoloji, Ortodonti, Cerrahi, Protetik ve Temel Tıp Bilimleri'nde verilecek.
15.01.2013       17.50.32
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, mezuniyet sonrası eğitim takvimini duyurdu. Lazer uygulamalarından muayenede ortodontik uygulamalara, implant üstü protezlerden ağız bulguları ve biyokimyasal testlerin birlikte değerlendirilmesine kadar birçok konuya değinilecek eğitimler fakültenin salonlarında yapılacak.

İmplantoloji konusunda ‘Temel İmplantoloji’ ve ‘İmplant Üstü Protetik Uygulama’ olmak üzere yapılacak iki farklı eğitimin tarihleri 21-22 Mart ve 28- 29 Mart. 30’ar kişilik gruplara verilecek eğitimlerin koordinatör ve yürütücüleri Prof.Dr.Serdar Yalçın, Prof. Dr. Cüneyt Karabuda, Doç. Dr. Selim Ersanlı, Doç. Dr. Volkan Arısan, Araş. Gör. Dr. Sinem Yeniyol, Araş. Gör. Dr. NilüferBölükbaşı, Araş. Gör. Dr. Cansu Başeğmez, Araş. Gör. Dr. B. Alper Gültekin olacak.

Ağız, Diş, Çene Cerrahisi ve Ağız Hastalıkları ile ilgili 20-21-22 Şubat tarihlerinde katılımcı 50 hekime düzenlenecek ‘Oral Cerrahi ve Ağız Hastalıkları Mezuniyet Sonrası Eğitim Konferansları’nı Prof. Dr. Mehmet Yaltırık, Prof. Dr. Nevin Büyükakyüz, Prof. Dr. Bilgin Öner, Prof. Dr. Özen Doğan Onur, Prof. Dr. Ayşegül Apaydın, Prof. Dr. Deniz Fırat, Prof. Dr. Gülsüm Ak, Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Prof. Dr. Meral Ünür ve Doç. Dr. Meltem Koray koordine edecek.

Protetik Diş Tedavisi disiplininde ise Doç. Dr. Hakan Bilhan ve Dr. Altuğ Çilingir ikilisi, ‘Orta ve İleri Düzey Uygulayıcılar İçin İmplant Protezler’ eğitimini 6 Mart’ta; Doç. Dr. Tonguç Sülün ‘Oklüzal Splint Uygulamaları’ eğitimini 5 Nisan’da verecek.

Temel Tıp Bilimleri alanında ‘Diş Hekimliği Klinik Uygulamalarının Etkinliğini Arttırmak İçin Ağız Bulguları ve Biyokimyasal Testlerin Birlikte Değerlendirilmesi’ eğitimini Prof. Dr. Yegane Güven, Prof. Dr. Meral Ünür ve Araş. Gör. Dr. Şule Batu 27 Mart’ta 15 hekime sunacak.

Endodonti eğitimlerinin ilki 4 Nisan’da ‘Kök Rezorbsiyonları ve Tedavisi’ başlığında Prof. Dr. Selmin Aşçı tarafından verilecek. ‘Endodontide Periapikal Cerrahi’ eğitimini ise 20 Mayıs’ta Prof. Dr. R.Kemal Sübay, sınırlı sayıda katılımcıya sunacak.

Ortodonti ile ilgili eğitimi verecek isim ise Prof. Dr. Hülya Kılıçoğlu. 10 Nisan’daki eğitimde Kılıçoğlu, katılımcı 20 hekime ‘Muayenehane Pratiğinde Ortodontik Tedavi’ eğitimi verecek.

Periodontoloji konusunda Prof. Dr. Erhan Fıratlı, ‘Diş Hekimliğinde Lazer Uygulamaları’ hakkında hekimleri bilgilendirecek. Eğitim, 18-19 Nisan tarihlerinde yapılacak.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.