Dentiss Logo

İngiliz Ortodonti Kongresi

İngiliz Ortodonti Derneği tarafından organize edilen İngiliz Ortodonti Kongresi 13-15 Eylül 2009 tarihlerinde İskoçya Edinburgh’ta yapılıyor. Şehrin en prestijli kongre merkezine sahip Sheraton Grand Hotel’de gerçekleştirilecek organizasyon, İngiltere’nin dental alandaki sayılı kongrelerinden biri olarak kabul ediliyor. Bilimsel programda klinik ve akademik araştırmalara dayanan çok sayıda çalışma katılımcılarla paylaşılacak.
14.07.2009       18.25.34

İngiliz Ortodonti Derneği tarafından organize edilen İngiliz Ortodonti Kongresi 13-15 Eylül 2009 tarihlerinde İskoçya Edinburgh’ta yapılıyor. Şehrin en prestijli kongre merkezine sahip Sheraton Grand Hotel’de gerçekleştirilecek organizasyon, İngiltere’nin dental alandaki sayılı kongrelerinden biri olarak kabul ediliyor. Dünyanın değişik ülkelerinden önemli konuşmacıların yer alacağı bilimsel programda klinik ve akademik araştırmalara dayanan çok sayıda çalışma katılımcılarla paylaşılacak. Kongrede ortodonti hemşireleri ve ortodonti teknisyenlerine yönelik oturumlar da yapılacak. Ayrıca bilimsel programdan hemen önce 12 Eylül Cumartesi günü Damon Sistemi ile ilgili bir kurs gerçekleştirilecek. 

 

İngiliz Ortodonti Kongresi sosyal programıyla da katılımcı ortodontistlerin ilgisini çekecek. Program kapsamında Edinburgh’un tarihi mahalleleri, kale ve sarayına yarım ve tam günlük geziler düzenlenecek. 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.