Dentiss Logo

İnegöl Diş Hastanesi'ne Personel Takviyesi

Günde 500 dolayında hastaya hizmet veren İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne Sağlık Bakanlığı tarafından 5 diş hekimi, 1 röntgen teknisyeni, 1 diş teknisyeni ve 1 klinik yardımcı personel tayin edilecek.
01.06.2013       12.28.31
Günde 500 dolayında hastaya hizmet veren İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne Sağlık Bakanlığı tarafından 5 diş hekimi ve 3 uzman personel tayin edilecek. Bir ay içinde kadrolu diş hekimi sayısının 22'ye ulaşacağı kurumda 4 geçici görevli diş hekiminin de hizmet verdiği kaydedildi.

Nüfusu 250 bini geçen İnegöl'de hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin her geçen gün artan hasta yoğunluğu üzerine Sağlık Bakanlığı personel takviyesine devam ediyor. Hastanenin eksik kadrolarının tamamlanması için gerekli girişimleri yapan TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in teşebbüsüyle Sağlık Bakanlığı Personel Dairesi ilçeye 5 diş hekimi, 1 röntgen teknisyeni, 1 diş teknisyeni ve 1 klinik yardımcı personel gönderilmesini karara bağladı. Yeni personelin 1 ay içinde ilçede göreve başlayacağını söyleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, 3 ay öncede hastaneye yine kurum içi atama ile 3 diş hekimi gönderildiğini ifade etti.

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yeni binasının inşaatının da hızla devam ettiğini vurgulayan Şahin, yeni binanın tam teşekküllü olarak yılsonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini söyleyerek, "Sağlık Bakanlığı yeni binanın en geç yılsonunda hizmete girmesi yönünde bir karar almıştı. Yeni bina için bakanlıkça kısa süre önce tahsis edilen teknik cihaz ve tefriş malzemeleri de çok yakında İnegöl'e gönderilecek" diye konuştu.

Kaynak: İHA


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.