Dentiss Logo

İmplantta Başarılı Olmayı Kıbrıs Tatilinde Öğrenirken NTA İmplant’ın Misafiri Olun

VESTA Akademi, implantolojiye dair çok önemli üç konuyu mercek altına alıyor. Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Doç. Dr. Hanefi Kurt ve Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı tarafından verilecek eğitimin kurs ve seyahat paketini NTA İmplant karşılıyor!
24.07.2017       14.39.12
İmplantolojinin, implanttan ibaret olmadığı anlaşılalı uzan zaman oldu. Bu konuda çok önemli ama genellikle göz ardı edilen üç önemli konu Vesta Akademi tarafından mercek altına alındı.

- İmplantın Sistemik Hastalıklarla İlişkisi
- TME, Oklüzyon ve İmplant Etkileşimi
- Yaranın Kapatılması ve Dikiş Teknikleri

Her bir konu, kendi alanlarında önemli başarılara imza atan akademisyenler  olan Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Doç. Dr. Hanefi Kurt ve Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı tarafından tüm detaylarıyla ele alınıyor.

Uygulama ve Demo

Eğitimde, teorik anlatımların yanı sıra, eğitmenlerin yapacağı demonstrasyonlar ve katılımcıların bizzat deneyimleyeceği uygulamalar da yer alıyor.



İmplantın Sistemik Hastalıklarla İlişkisi

Bilindiği gibi, diş hekimi kliniği, birçok sistemik hastalık için ilk teşhis noktasıdır. Aynı şekilde, sistemik hastalıklar da diş hekimi tedavisinin başarısında önemli bir yer tutmakta, sonuçlarını doğrudan etkilemektedir.

Eşsiz bir vaka arşivine sahip olan Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, implantın başarısına doğrudan etki eden bu çok önemli konudaki bilgi ve tecrübesini katılımcı meslektaşlarla paylaşıyor.

TME, Oklüzyon ve İmplant Etkileşimi

Yerleştirdiğimiz implantların ve üstyapılarının başarısı kadar başarısızlığına da doğrudan katkısı olan temporomandibular eklemi daha yakından tanımak, oklüzyona dair kimi ipuçlarına vakıf olmak, implant uygulayan her diş hekimi için büyük önem taşıyor.

VESTA’nın yıllardan beri düzenlediği Çene Eklemi Rahatsızlıkları ve Çözüm Yolları Kursu’nu başarıyla vermekte olan ve TME konusunda önemli çalışmalara imza atan Doç. Dr. Hanefi Kurt, “TME, Oklüzyon ve İmplant Etkileşimi” konulu bir sunum yaparken, yine bu konuda gayet kapsamlı demonstrasyon gerçekleştirecek.

Yaranın Kapatılması ve Dikiş Teknikleri

Her cerrahi operasyonun sonucunu, yara kapanmasını, kemik ogmentasyonu veya iyileşmesini doğrudan etkileyen bir konu da hiç kuşkusuz “Yaranın Kapatılması ve Dikiş Teknikleri”dir.

Ülkemizin genç ve başarılı akademisyenlerinden biri olan Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı, gerek teorik sunumlarla, gerekse katılımcıların bizzat uygulayacağı dikiş pratiğiyle, bu konuda gerçekten önemli bilgiler veriyor. Her katılımcı, gösterilen tekniklerden bir kısmını, eğitmen gözetiminde uygulayarak, hatalarını düzeltme, tekniğini mükemmelleştirme fırsatı buluyor.

20 -22 Ekim 2017 tarihlerinde Girne’de düzenlenecek olan eğitimin ücreti, 2650.00 TL. Eğitim ücretine 5 yıldızlı otelde 2 gece boyunca tam pansiyon konaklamanız da dahil.


NTA İmplant’ı Arayın
Eğitime Ücretsiz Gelin!


Kapsamlı eğitimin sponsoru NTA İmplant. Kursa NTA İmplant’ın misafiri olarak gelmek ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak için, 0533 594 02 49 no’lu telefon numarasından NTA İmplant’ın kampanya sorumlularıyla görüşebilirsiniz.




Fiyata Neler Dahil?
• Teorik ve Uygulamalı Eğitimler
• Eğitim doküman, malzeme ve materyalleri
• Girne Acapulco Resort Otelde 2 gece konaklama
• Kahvaltı, Öğle ve Akşam Yemekleri
• “Herşey Dahil” konseptine uygun olarak otel imkanlarından yararlanma
• Çay Kahve Molası İkramları
• Sertifika

Erken kayıt avantajları, ödeme kolaylıkları ve bütün sorularınız için İLHAN KÖSE ile 0212 481 02 20 - 0555 518 87 27 numaralı telefondan görüşebilir, ayrıntılı bilgi ve detaylar için bu linki takip edebilirsiniz.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.