Dentiss Logo

İmplantolojinin Gelişimi Kongresi Antalya'da Yapılacak

Astra Tech tarafından 25-26 Kasım 2011 tarihlerinde Antalya Gloria Golf Resort Hotel'de "İmplantolojinin evrimsel gelişimi: Hangi noktadayız; hangi noktaya kadar gidebiliriz?" başlıklı 3. bilimsel sempozyum düzenlenecek. Toplantıda son zamanlarda dinamik bir girişim içerisinde olan implantoloji alanındaki gelişmelerle beraber çeşitli cerrahi ve restoratif tedavi yaklaşımları incelenecek.
14.09.2011       13.53.30
Astra Tech tarafından 25-26 Kasım 2011 tarihlerinde Antalya Gloria Golf Resort Hotel'de "İmplantolojinin evrimsel gelişimi: Hangi noktadayız; hangi noktaya kadar gidebiliriz?" başlıklı 3. bilimsel sempozyum düzenlenecek. Toplantıda son zamanlarda dinamik bir girişim içerisinde olan implantoloji alanındaki gelişmelerle beraber çeşitli cerrahi ve restoratif tedavi yaklaşımları incelenecek. Konuşmacı olarak Goran Benic, Björn Delin, Anders Holmén, Tomas Kofod, Michael Norton, Lars Rasmusson, Ralf Smeets, Clark Stanford, Pascal Valentini katılacak. Kongrenin resmi dili İngilizce olacak; ancak Türkçeye simültane tercüme yapılacak. Kayıt ve konaklama masasının 24 Kasım 2011 tarihinden itibaren Gloria Golf Resort Hotel & Convention Center'da faaliyette olacağı sempozyumda, katılımcılara kongre katılım belgesi verilecek.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.