Dentiss Logo

İmplant Uygulamalarında Yardımcı Personelin Rolü Semineri Temmuz’da yapılıyor

Sektördeki nitelikli eleman açığını gidermek amacıyla bir yıldan fazla süredir Ağız-Diş Sağlığı Yardımcı Eğitim Seminerleri’ni düzenleyen Vestiyer Akademi, geçtiğimiz Mart ayından itibaren implantoloji alanında çalışan ve uzmanlaşmak isteyen yardımcı personellere yönelik İmplant Uygulamalarında Yardımcı Personelin Rolü Semineri’ni organize etmeye başladı. Eğitimin ikincisi 19 Temmuz 2009 Pazar günü İstanbul Divan City Oteli’nde yapılıyor.
06.07.2009       18.24.24

Sektördeki nitelikli eleman açığını gidermek amacıyla bir yıldan fazla süredir Ağız-Diş Sağlığı Yardımcı Eğitim Seminerleri’ni düzenleyen Vestiyer Akademi, geçtiğimiz Mart ayından itibaren implantoloji alanında çalışan ve uzmanlaşmak isteyen yardımcı personellere yönelik İmplant Uygulamalarında Yardımcı Personelin Rolü Semineri’ni organize etmeye başladı. Vestiyer Akademi Eğitim Koordinatörü Dr. Mustafa Bekerecioğlu ile Ankara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Ünsal tarafından gerçekleştirilen eğitimin ikincisi 19 Temmuz 2009 Pazar günü İstanbul Divan City Oteli’nde yapılıyor. Gün boyu sürecek eğitimde anlatılacak konular arasında şunlar bulunuyor:

 

İmplant terminolojisi, ağız hijyeni ve hasta motivasyonu, yardımcı personelin hasta ile ilişkilerinde dikkat etmesi gerekenler, hastanın operasyon öncesi bilinçlendirilmesi ve hazırlanması, operasyon sonrası hastanın yapacakları konusunda bilgilendirilmesi, cerrahi odası, asepsi ve antisepsi, aletlerin sterilizasyonu ve dikkat edilmesi gerekli hususlar, kullanılan implant sistemine özgü parça eğitimi, implant sisteminin laboratuvar parçalarının tespiti ve tedariki, laboratuvar ile diyalog kurulması, iş emirlerinin iletilmesi ve takibi.

 

Seminerde ayrıca yardımcı personel açısından ölçü/model pratiğinde dikkat edilmesi gerekenler ve laboratuvar aşamalarının anlatıldığı workshop da yapılacak.

 

Eğitim Ücreti

 

İmplant Uygulamalarında Yardımcı Personelin Rolü Semineri’ne katılmak isteyenler 195 TL ödeyerek kayıtlarını yaptırabilirler. Katılımcılar gün boyu devam edecek eğitimin yanı sıra, eğitim doküman ve materyalleri, öğle yemeği, kahve molası ikramları ve sertifika gibi hizmetlerden de yararlanabilecekler.

 

Kredi kartına taksit

 

Ücreti kredi kartıyla ödemek isteyenler iki taksit avantajından yararlanabilirler.

 

Bilgi ve kayıt için: www.dentiss.com sitesini ziyaret edebilir veya 0212 274 96 60 numaralı telefondan Gülşah Kara ile görüşebilirsiniz

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.